ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε η παλιά γέφυρα Ερυθροποτάμου στο Διδυμότειχο απ’ την αστυνομία. Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του νερού

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε η παλιά γέφυρα Ερυθροποτάμου στο Διδυμότειχο απ’ την αστυνομία. Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του νερού

Έκλεισε πριν λίγη ώρα με απόφαση της αστυνομίας η παλιά γέφυρα του Ερυθροπόταμου στο Διδυμότειχο, από την οποία κατευθύνεται κάποιος προς Κουφόβουνο, Μεταξάδες ή έρχεται από εκεί και θέλει να μπει στην πόλη. Κι αυτό γιατί ανέβηκε πολύ επικίνδυνα πλέον η στάθμη του νερού και υπάρχει κίνδυνος κατά την διέλευση.

Διδυμότειχο: Φωτό Λευτέρης Χρυσαφούδης

Όπως επισημαίνει η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος Διδυμοτείχου Βάγια Καραφείζη που βρέθηκε στο σημείο, η αστυνομία τοποθέτησε ήδη απαγορευτικά διέλευσης στα αυτοκίνητα αλλά και τους πεζούς. Έτσι η πρόσβαση στην πόλη γίνεται μόνο από την άλλη γέφυρα. στην είσοδο και έξοδο της πόλης προς τους Ψαθάδες και φυσικά από τον Περιφερειακό για Ορεστιάδα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί ο Ερυθροπόταμος συνεχίζει να κατεβάζει νερά λόγω των… περίεργων καιρικών συνθηκών και δεν θα πρέπει να ρισκάρουν οτιδήποτε.

Φωτό Λευτέρης Χρυσαφούδης

Ένα σχόλιο

  1. Είμαστε θεατές του παραλόγου… Αντί να διεκδικήσουν την κατασκευή για δυο κρεμαστές δίδυμες γέφυρες με νέα κατασκευαστικά υλικά και αρχιτεκτονική μιλάμε ακόμη για το νερό που ειναι επικίνδυνο… Το νερό φοβάται…?. Η γέφυρα …μάλλον οι δυο γέφυρες ειναι πολεοδομικά επικίνδυνες, η κατασκευή τους εχει φθορές μεγάλες, τα σίδερα έχουν διαβρωθεί, τα μπετά φαγώθηκαν, κανένας μηχανικος δεν τολμά να βάλει υπογραφή και να βεβαιώσει στατικότητα… Σε μια άλλη πόλη πρόσφατα έγινε καταγγελία για έλεγχο δομοστατικοτητας της γέφυρας … Όχι απλά έκλεισε αλλά επισκευαστικε αμεσα…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*