Πεζόδρομος οδού Κύπρου: Χωρίς πεζούς, αλλά με… αυτοκίνητα και διαλυμένη πέργολα το βράδυ

Πεζόδρομος οδού Κύπρου: Χωρίς πεζούς, αλλά με… αυτοκίνητα και διαλυμένη πέργολα το βράδυ

Όσοι λένε πως ο πεζόδρομος της οδού Κύπρου στην Αλεξανδρούπολη ούτε θα αγαπηθεί, ούτε θα περπατηθεί από τον κόσμο, γιατί τον επέβαλλε από εγωισμό και αλαζονεία ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης παρά τις έντονες και καθολικές αντιδράσεις του κόσμου, δικαιώνονται καθημερινά.

Ούτε οι φιέστες που επιχείρησε να κάνει η δημοτική αρχή, ούτε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα και μάλιστα χθες ήταν μια… δύσκολη μέρα που ήρθε να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά. Το πρωί, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, αντί για πεζούς κυκλοφορούν… αυτοκίνητα και το βράδυ με την κακοκαιρία διαλύεται η πέργολα που τοποθετήθηκε στην πλατεία, αφού έφυγαν λόγω του αέρα κάποια από τα πανιά που είχαν τοποθετηθεί.

Μάλιστα, ο πολίτης που μας έστειλε τις δυο βραδινές φωτογραφίες, με το πεσμένο άσπρο πανί και το κόκκινο να αιωρείται, μας κατήγγειλε πως παραλίγο να τον χτυπήσει η βάση στηρίγματος που είχε και είναι μεταλλική. Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι, ελαφρώς παραφρασμένο: “Είναι κακό στην… Κύπρου να χτίζεις… πεζόδρομο και πέργολα, ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια κομμάτια”. Αλλά είπαμε. Ο δήμαρχος, όπως ξαναείπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, δεν είναι ούτε εγωιστής, ούτε αλαζόνας.