“Χάκαραν” τον Αντώνη Βαμβακερό ως Concettina Rabuffetti ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

“Χάκαραν” τον Αντώνη Βαμβακερό ως Concettina Rabuffetti ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Μπήκα χθες στην επίσημη σελίδα στο facebook της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού με ενημέρωσαν ότι είκοσι ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων, άρχισαν σιγά-σιγά να δημοσιεύουν βιογραφικά και προεκλογικές φωτογραφίες τους και τι να δω; Κάποιος φαίνεται “χάκαρε” τον Αντώνη Βαμβακερό ή διαφορετικά κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.

Θέλοντας να δω το βιογραφικό και την φωτογραφία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερα, διαπίστωσα πως υπήρχαν από κάτω 4 σχόλια. Ανάμεσα τους και από μια αλλοδαπή ονόματι Concettina Rabuffetti. Σκέφθηκα μέσα μου, “μπράβο στον Γιώργο αλλά και την δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, που επειδή είναι η καλύτερη δημοτική αρχή στην Ελλάδα όπως συχνά επαναλαμβάνει ο δήμαρχος, απέκτησε… θαυμαστές και στο εξωτερικό”.

Επειδή όμως με παραξένεψε το σχόλιο που έγραφε: “Θέλετε να στείλω αυτό το βίντεο στην κόρη και τους φίλους σας με μήνυμα στο facebook πριν ξεκλειδώσετε και συνεργαστείτε;”, έκανα… κλικ πάνω στο όνομα και τότε βρέθηκα μπροστά σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. Γιατί η Concettina Rabuffetti ήταν ο… Αντώνης Βαμβακερός. Μια τεράστια φωτογραφία της υποψηφιότητας του πρώην Προέδρου του Πολυκοινωνικού, η οποία μάλιστα είχε δημοσιευθεί πριν λίγες ώρες, αλλά και μια ακόμα από την καθημερινότητα του δέσποζαν στο συγκεκριμένο προφίλ.

 Πριν από αυτές τις αναρτήσεις, υπήρχαν κάποιες άλλες πριν από 3 χρόνια και συγκεκριμένα το 2016, αλλά αφορούσαν μια μελαμψή κυρία, της οποίας υπήρχαν και αρκετές φωτογραφίες και η οποία είναι από την… Αϊτή και μένει στο Πορτ-ο-Πρενς. Άρχισα να… τρίβω τα μάτια μου μήπως με ξεγελούν, αλλά ήταν αλήθεια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς.

Μπας και πήρε πτυχίο και στην Αϊτή

όπως το “προβληματικό” της Σερβίας;

Μάλιστα αυτή η Concettina Rabuffetti, όπως γράφει η σελίδα σπούδασε στο Universite Metropole D’Haiti. Αναρωτήθηκα μέσα μου και πάλι: “Μπας και ο Αντώνης Βαμβακερός σπούδασε και στην… Αϊτή εκτός από την Σερβία και εμφανίσει πάλι κανένα άλλο πτυχίο από εκεί; Όπως έκανε πριν λίγα χρόνια ως Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού με το πτυχίο από την Σερβία που αποδείχθηκε… προβληματικό και γι’ αυτό έχει ακόμα και τώρα μια σειρά από δικαστήρια ως κατηγορούμενος”; 

Επέστρεψα λοιπόν πάλι στην σελίδα “Πόλη και Πολίτες”, αλλά διαπίστωσα ότι μετά από αρκετή ώρα το σχόλιο της Concettina Rabuffetti κάτω από το βιογραφικό και την φωτογραφία του Γιώργου Κουκουράβα ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. Τι συνέβη τελικά; Κάποιοι “χάκαραν” τον κ.Βαμβακερό, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του; Γιατί είναι γνωστό πως υπάρχουν ΨΕΥΤΙΚΑ προφίλ και κάνουν είτε like σε διάφορες σελίδες και αναρτήσεις του facebook, είτε κάνουν σχόλια αρνητικά ή θετικά. Δημιουργώντας φυσικά ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ πάντως, στην επίσημη σελίδα της Concettina Rabuffetti υπήρχαν οι φωτογραφίες Βαμβακερού.