Σφαγείο Φερών: “Άδειασμα” Λαμπάκη σε Γκότση – “Παλεύω μόνος και θίγονται για την αργοπορία… 3 μηνών”

Σφαγείο Φερών: “Άδειασμα” Λαμπάκη σε Γκότση – “Παλεύω μόνος και θίγονται για την αργοπορία… 3 μηνών”

Έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο στο θέμα του Σφαγείου Φερών και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις χρόνων στους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Δεν διστάζει μάλιστα να “αδειάζει” και μάλιστα άγρια, ακόμα και τον στενό του συνεργάτη Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί. Αυτό έκανε στην εκπομπή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση “Πολιτικό Βαρόμετρο”, όταν μιλώντας στην Χριστίνα Κουματζίδου είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

“Είμαι περήφανος για το Σφαγείο. Γιατί ως Φεριώτης, χωρίς να είμαι Φεριώτης, ο καλύτερος Φεριώτης, προσπάθησα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και το λέω με εγωπάθεια και αλαζονεία. Μόνος μου, χωρίς βοήθεια από κανέναν. Ούτε από Φεριώτες, ούτε από την παράταξη μου, γιατί δεν την ζήτησα. Ούτε από συνεργάτες μου, ούτε από άλλες παρατάξεις”. Τζάμπα δηλαδή τόσα χρόνια ο Αντιδήμαρχος του… facebook όπως τον αποκαλούν οι συντοπίτες του Νίκος Γκότσης, επαίρεται ότι παλεύει για την κατασκευή του Σφαγείου.

Υπόσχεται εδώ και 5 χρόνια το Σφαγείο και

τώρα μιλάει για καθυστέρηση 3 μηνών!!!

Φυσικά ο κ.Λαμπάκης δεν θα μπορούσε για άλλη μια φορά να μην συνεχίσει την γνωστή τακτική του, να λέει δηλαδή διαφορετικά πράγματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Πάλι άρχισε τα γνωστά για “εχθρούς” που τον… πολεμούν, αλλά είναι δυο-τρεις συνδικαλιστές στις Φέρες όπως είπε. Προφανώς οι άλλοι κτηνοτρόφοι και αγρότες είναι ευχαριστημένοι. “Για ν’ απαντήσω σε δυο-τρεις Φεριώτες που κάνουν έναν αγώνα θιγόμενοι δήθεν για τον διαγωνισμό δυο-τριών μηνών για τον διαγωνισμό του Σφαγείου”. Λίγο αργότερα βέβαια, άρχισε να λέει πως… ταλαιπωρείται 8 χρόνια στο θέμα του Σφαγείου και να αναλύει ότι ευθύνεται ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης που εδώ και χρόνια δεν έγινε ο διαγωνισμός κατασκευής του. Οι τρεις μήνες έγιναν σε ελάχιστα λεπτά… χρόνια.

Προφανώς σε αυτούς που ανέφερε ότι τον κατηγορούν, περιλαμβάνει και τον Πρόεδρο του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστα Αλεξανδρή, ο οποίος διεκδικεί μαχητικά το συγκεκριμένο θέμα που θα αλλάξει τα δεδομένα προς το καλύτερο για την περιοχή. Κάποιες πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν, ότι ενώ δημόσια ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης συνέχεια του επιτίθεται, παράλληλα ζήτησε από τον Πρόεδρο του συγκεκριμένου συλλόγου να υπάρξει συνάντηση μαζί του, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ κ.ΛΑΜΠΑΚΗ. Είναι πραγματικά… απολαυστικός.

Δυναμική απάντηση στις δηλώσεις Βαγγέλη Λαμπάκη

απ’ τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης 

Σε όσα είπε άλλη μια φορά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης για το θέμα του Σφαγείου, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες δικαιολογίες που πλέον ούτε ο ίδιος τις πιστεύει, αλλά και την προσπάθεια να κατηγορήσει τους κτηνοτρόφους και αγρότες των Φερών που ζητούν το αυτονόητο, απάντησε ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση του. Σε αυτήν αναφέρει:

“Για μια ακόμη φορά είδαμε και ακούσαμε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στην Δέλτα τηλεόραση στης 8-1-19 να προσπαθεί να πείσει με έναν μελοδραματικό μονόλογο ότι δεν έχει απολύτως καμιά ευθύνη για τις ψεύτικες εξαγγελίες του και την μη υλοποίηση από το 2013 μέχρι και σήμερα της κατασκευής του σφαγείου .”
Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης γιατί παραδέχτηκε μόνος του ,την εγωπάθεια και την αλαζονεία που τον διακατέχει !


Απέναντι στο ΕΓΩ του δημάρχου Αλεξανδρούπολης αντιπαραθέτουμε το ΕΜΕΙΣ .
Εμείς λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αγρότες, κτηνοτρόφοι , καταστηματάρχες και πολίτες στέλνουμε το μήνυμα ότι όποιος και να ήταν, όποιος και να είναι δήμαρχος, το σφαγείο θα γίνει γιατί πολύ απλά είναι ένα δίκαιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και μάλιστα να μην νομίζουν κάποιοι ότι μας κάνουν χάρη , μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε !!
Όσο για την κατηγορία ότι δεν ενδιαφερθήκαμε να ενημερωθούμε από τους μηχανικούς για την πορεία του έργου δηλώνουμε ότι δεν είναι δουλειά κανενός πολίτη και κανενός συνδικαλιστή να ελέγχει δημόσιους υπαλλήλους, αντιθέτως είναι δουλειά του δημάρχου και του υπευθύνου αντιδημάρχου .
Εμείς είχαμε πιστέψει της προσωπικές υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και μάλιστα είχαμε δηλώσει δημόσια την στήριξη μας για την προσπάθεια αυτή .
Κύριε δήμαρχε τα πολιτικά πρόσωπα κρίνονται από την αποτελεσματικότητα των πράξεων δυστυχώς για εμάς το αποτέλεσμα των πράξεων σας μας στοίχισε και οικονομικά αλλά και ηθικά .
Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2022 που θα γίνει με το καλό το έργο , εαν δεν υπάρξει κάποιος νέος Σπίρτσης , κάποια αλλαγή νόμου ,κάποια ένσταση , κάποιο λάθος υπαλλήλου, κάποια αδιαφορία εργολάβου , και άλλα πολλά!
Μέχρι τότε θα φταίνε οι δυο τρεις φεριώτες που υπονομεύουν το έργο της δημοτικής αρχής και ζήσαμε εμείς καλά και δήμαρχος καλύτερα !!