Επιμελητήριο Έβρου: Συμμετέχει στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ με ενιαίο περίπτερο

Επιμελητήριο Έβρου: Συμμετέχει στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ με ενιαίο περίπτερο

Με δικό του ενιαίο περίπτερο και στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου συμμετέχει στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, δίνοντας την δυνατότητα στις επιχειρήσεις του νομού και τους επαγγελματίες μέλη του να πάρουν μέρος, καλύπτοντας το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής.

Η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών και συμβάλλει στην επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, και ιδίως της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Το Επιμελητήριο Έβρου καλύπτει 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής στην έκθεση. Τα κόστη μεταφοράς διαμονής και διατροφής βαραίνουν τους συμμετέχοντες.

Πλήρως ανανεωμένη, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.
Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Greek Chef 2018» θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.
Ειδικά για το 2019 Εγκαινιάζεται η νέα ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Master Class, στην οποία οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους χωρίς κόστος, σε επαγγελματίες και καταναλωτές μέσα από ειδικά sessions γευσιγνωσίας από έμπειρους επαγγελματίες γευσιγνωσίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*