ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το e-mail της ντροπής – Μαλτέζος ψευδόμενος: “Fake news. Δεν έστειλα κανένα e-mail”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το e-mail της ντροπής – Μαλτέζος ψευδόμενος: “Fake news. Δεν έστειλα κανένα e-mail”

Αποκαλύψεων συνέχεια, για την απαράδεκτη και καθεστωτική νοοτροπία ορισμένων που πιστεύουν ότι το Κράτος είναι το κόμμα, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Σαμοθράκη την περασμένη Κυριακή, όταν και δρομολογήθηκε το σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος” για την μεταφορά… κομματικών χειροκροτητών.

Το Evros-news.gr παρουσιάζει το… e-mail της ντροπής που έστειλε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου ο Συντονιστής του κόμματος στον Έβρο Μενέλαος Μαλτέζος. Χθες το πρωί, το δυναμικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Focus FM 103.6, στην εκπομπή του κορυφαίου συναδέρφου Δημήτρη Βενιέρη, έδωσε συνέχεια στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr για το συγκεκριμένο θέμα και με φιλοξένησε ως υπεύθυνο του σάιτ. Λίγη ώρα αργότερα και αφού τον έψαχνε επί πολύ ώρα η δημοσιογράφος Βιργινία Δημαρέσση, παρενέβη τηλεφωνικά και ο κ.Μαλτέζος, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαψεύσει το δημοσίευμα μας.

Επικέντρωσε στον εαυτό του και στο γεγονός ότι ο ίδιος μετακινήθηκε με το σκάφος “Γαύδος”, αλλά επεσήμανε πως έχει πολλές θεσμικές ιδιότητες και δικαιολογείται. Όπως και η μετακίνηση άλλων θεσμικών και δημοσιογράφων. Μόνο που στο ρεπορτάζ μας αναφέρθηκε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για την μεταφορά των θεσμικών εκπροσώπων, αλλά το πρόβλημα είναι η μεταφορά απλών κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από την Αλεξανδρούπολη, γιατί δεν μπορεί ένα κρατικό σκάφος να “επιστρατεύεται” από το κυβερνών κόμμα για τον σκοπό αυτό. Μόνο σε καθεστώτα όπως της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου κόμμα και Κράτος ήταν ένα, συνέβαιναν αυτά.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρομολόγησαν το “Γαύδος” του Λιμενικού για μεταφορά Συριζαίων χειροκροτητών του Αλ.Τσίπρα στη Σαμοθράκη!!!

Αφού ο Μενέλαος Μαλτέζος άρχισε τα γνωστά πως είναι ένα γεγονός ανάξιο λόγου που στοχεύει ευθέως κατά του Πρωθυπουργού, για τον οποίο όμως στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως δεν  φέρει την παραμικρή ευθύνη και προφανώς δεν γνώριζε τίποτα, είπε μια σειρά από ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ και εκτέθηκε ακόμα περισσότερο από αυτή καθ εαυτή την ενέργεια του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ.ΜΑΛΤΕΖΟΣ

Σε όσα είπε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  1. Ψέμα 1ον: Αν και παραδέχθηκε ότι δεν είναι σύνηθες αυτό που έγινε και μόνο σε έκτακτη ανάγκη χρησιμοποιούνται τέτοια σκάφη για μετακίνηση πολιτών, τόνισε πως δεν υπήρχε άλλο μέσο μετακίνησης. Γιατί το πλοίο της γραμμής, το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, ήταν αμφίβολο ότι θα μετακινηθεί. Όμως από την Πέμπτη ήταν γνωστό πως μόλις αρθεί το απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας, θα ξεκινήσει ταξίδια για Σαμοθράκη και είχε ανακοινώσει μάλιστα και δρομολόγιο 6.30 το πρωί της Κυριακής. Αν ίσχυε και γι’ αυτό το απαγορευτικό, το ίδιο ίσχυε και για το “Γαύδος”. Με το ΣΑΟΝΗΣΟΣ εξάλλου πήγαν από τον Αλεξανδρούπολη τα αστυνομικά και άλλα αυτοκίνητα και πολλοί εμπλεκόμενοι σε θέματα υποδοχής και ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα.
  2. Ψέμα 2ον: Δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εγώ δεν έστειλα κανένα e-mail. Αυτό είναι Fake. Εγώ δεν λέω ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρησιμοποίησε ποτέ το Κράτος. Άλλοι το κάνανε και βάλανε μέσα την Ολυμπιακή”. Το Evros-news.gr παρουσιάσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το συγκεκριμένο e-mail που υπογράφει ο κύριος Μενέλαος Μαλτέζος και μάλιστα με τον χαιρετισμό “ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ” και στάλθηκε από το e-mail του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 9.09 το πρωί, ομαδικά στα στελέχη του κόμματος στο νομό. Έχουμε μάλιστα στη διάθεση μας όλους τους αποδέκτες. Λέει δηλαδή έχοντας πλήρη επίγνωση του θέματος ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ.
  3. Ενώ λοιπόν είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν μετακινήθηκε κανένα απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου αλλά μόνο όσοι είχαν θεσμική ιδιότητα, στη συνέχεια δήλωσε: “Αν προξένησε οποιαδήποτε ζημία αυτή η μετακίνηση, θα την αναλάβω εγώ προσωπικά”. Μόνο που αυτό δεν θα το έλεγε, ούτε ενδεχομένως θα το έκανε, αν το Evros-news.gr δεν αποκάλυπτε το θέμα.
  4. Στο τέλος είπε: “Εγώ τέτοιο e-mail δεν έστειλα. Αυτούς τους καλόπιστους που το διοχέτευσαν στον Τύπο να απευθυνθείτε σε αυτούς”. Όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει οποιοσδήποτε, το e-mail υπογράφει ο ίδιος και μάλιστα με τον χαιρετισμό “ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ”. Αν το έστειλε εν αγνοία του κάποιος άλλος και τον εξέθεσε τόσο σοβαρά, τότε θα πρέπει είτε να του κάνει μήνυση, είτε να μας αποκαλύψει το όνομα του, είτε να ζητήσει από το κόμμα να του επιβληθούν κυρώσεις, γιατί εξέθεσε τον Συντονιστή της Νομαρχιακής.

Είναι πλέον με τα ΨΕΜΑΤΑ που είπε διπλά εκτεθειμμένος ο κ.Μαλτέζος

Για να… κάνουμε ταμείο που λένε και οι λογιστές, μια και ο κύριος Μενέλαος Μαλτέζος έχει μια από τις κορυφαίες λογιστικές εταιρείες του νομού Έβρου και της Θράκης. Στο Evros-news.gr και σε μένα προσωπικά είναι πολύ συμπαθής, γιατί πρόκειται για έναν έντιμο και καθαρό άνθρωπο, με τον οποίο μπορεί μάλιστα κάποιος να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις, πέρα από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και απόψεις. Καμιά σχέση δηλαδή με διάφορους άλλους Νενεδάκηδες, Κυργιαλάνηδες, Αργυρίου, Ρίζους και όλους αυτούς.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΜΕΝΟΣ. Γιατί ενήργησε με ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (φαίνεται ότι η εξουσία τεσσάρων χρόνων “χάλασε” ακόμα και αυτόν) και προσπαθώντας να δικαιολογηθεί χθες είπε ΨΕΜΑΤΑ, ενώ γνωρίζει πως το e-mail είχε υπογραφή του ίδιου και ήταν εν πλήρη γνώση του. Αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν άνθρωπο της δικής του ευαισθησίας και του δικού του έντιμου και πολύ καλού χαρακτήρα και αυτό το λέμε ειλικρινά, ήταν ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ και να ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Κι αν δεν το κάνει ο ίδιος, νομίζουμε ότι ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης θα πρέπει να πάρει θέση, γιατί εκτίθεται το κυβερνών κόμμα και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που σίγουρα χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό(το επαναλαμβάνουμε) εκτέθηκε από όλα αυτά.

Κώστας Πιτιακούδης

Ένα σχόλιο

  1. Κροκίδης Γερασιμος

    Ρε είναι σοβαρός;.Το κομματοσκυλο πρέπει να καταλάβει ότι άλλο το κράτος και άλλο το κόμμα,είναι καιρός να γίνει και στην Ελλάδα ο χωρισμός κράτους και κόμματος όπως σε όλη την Ευρώπη. Ειναι καιρός να μην πληρώνουμε τα κόμματα με τον δικό μας φόρο,τα κομματοσκυλα ας συντηρήσουν με δικά τους χρήματα τα κόμματα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*