Αλεξανδρούπολη: Ο Παναγιώτης Μπίκος υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Ο Παναγιώτης Μπίκος υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμη… δυνατή υποψηφιότητα, αυτή του Αρχιτέκτονα-Μηχανικού Παναγιώτη Μπίκου, ήρθε να προστεθεί στην παράταξη “Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ”, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη. 

Άνθρωπος παράλληλα του πολιτισμού και της ενασχόλησης με τα κοινά, τόσο ως στέλεχος της ΕΠΟΦΕ όσο και ως Πρόεδρος των Σαρακατσαναίων Έβρου, ο κ.Μπίκος επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Ζαμπούκη. Προτίμησε μια λιτή γραπτή δήλωση, αλλά… είπε πολύ περισσότερα με ένα βίντεο παρουσίασης των λόγων που τον έκαναν να συστρατευθεί και να συμπορευθεί με τον Γιάννη Ζαμπούκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην δήλωση του ο Παναγιώτης Μπίκος αναφέρει:

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Σας εύχομαι ολόψυχα, το 2019 να είναι ένα έτος ελπιδοφόρο και δημιουργικό.

Σε λίγους μήνες, θα καλεστούμε όλοι μαζί να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στην τοπική αυτοδιοίκηση, γι´αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη και τη δημοτική  παράταξη «Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ».

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μπίκος

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι ,σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξη "Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ".

Gepostet von Panagiotis Bikos am Donnerstag, 10. Januar 2019

Ο Παναγιώτης Μπίκος στην παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα εσύ!”

Βρίσκοντας φιλόξενο περιβάλλον για την εφαρμογή των ιδεών του, την υλοποίηση των ονείρων και την επίτευξη των στόχων του για την τοπική μας κοινωνία, ο Παναγιώτης Μπίκος συστρατεύεται με τον Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξη “Δήμος για Όλους -Πρώτα Εσύ!”
Οι επιστημονικές του γνώσεις και η κοινωνική του δράση έρχονται να προστεθούν στα πλεονεκτήματα της όμορφης, δυναμικής και ποιοτικής προσπάθειας των μελών της παράταξης μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή πορεία γεμάτη δύναμη, και δημιουργικότητα!

Προχωράμε!
Κάθε Μέρα Περισσότεροι!
Κάθε Μέρα Ισχυρότεροι!