Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” στις αποκαλύψεις μας που έκαναν πανελλήνια αίσθηση

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” στις αποκαλύψεις μας που έκαναν πανελλήνια αίσθηση

 

Ανακοίνωση-απάντηση που είναι “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” και δεν δίνει εξηγήσεις στο βασικό στοιχείο των ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr, τα οποία δημιούργησαν Πανελλήνια αίσθηση και αναπαράχθηκαν χθες από τα κορυφαία ελληνικά ΜΜΕ, εξέδωσε χθες το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Σε αυτήν, αφού χρησιμοποιεί την αγαπημένη έκφραση της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για… fake news, δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στο e-mail της ντροπής που δημοσιεύσαμε και έστειλε ο Μενέλαος Μαλτέζος, Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου στα μέλη του κόμματος στο νομό, ενημερώνοντας ότι δρομολογήθηκε το σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος” για όσους “Συντρόφους και Συντρόφισσες” όπως τους αποκαλεί, θέλουν να μεταβούν δωρεάν στη Σαμοθράκη. “Για στήριξη” στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που επισκέφθηκε το νησί την περασμένη Κυριακή των Θεοφανείων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρομολόγησαν το “Γαύδος” του Λιμενικού για μεταφορά Συριζαίων χειροκροτητών του Αλ.Τσίπρα στη Σαμοθράκη!!!

Το Evros-news.gr έχει στη διάθεση του όλη την λίστα των αποδεκτών που είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που αναφέραμε και στα δυο αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ, ήταν η καθεστωτική νοοτροπία του Μενέλαου Μαλτέζου, όχι μόνο του ίδιου αλλά και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα, οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση έδειξαν ότι πιστεύουν πως το κόμμα είναι το Κράτος. Γι’ αυτό και μπορεί να… δρομολογεί σκάφος του Λιμενικού για μεταφορά των χειροκροτητών του Πρωθυπουργού. Αυτό είναι το θέμα, άσχετα αν ανταποκρίθηκαν και πόσοι τελικά στο συγκεκριμένο κάλεσμα μέσω του e-mail της ντροπής.

Η ανακοίνωση μιλάει για 40 άτομα, αλλά στην 

αναλυτική αναφορά απουσιάζουν… δύο

Κι αυτό το επισημαίνουμε, γιατί στην ανακοίνωση το αρμόδιο υπουργείο για το Λιμενικό, αναφέρεται στη λίστα των ατόμων που μεταφέρθηκαν στην Σαμοθράκη και τονίζει πως ήταν θεσμικά πρόσωπα μαζί με τους συνεργάτες τους, δημοσιογράφοι και αστυνομικοί και τα ονόματα τους υπάρχουν στην λίστα που τηρείται στο σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος”. Συνολικά 40 άτομα και μάλιστα κατονομάζοντας οι τρεις Κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ ΧρήστοςΔούκας, η “πέτρα του σκανδάλου” Μενέλαος Μαλτέζος και η Διευθύντρια της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης

Αν και αναφέρεται ο συνολικός αριθμός των 40 ατόμων, στην πρόσθεση όμως με τους 7 προαναφερόμενους, τους 11 δημοσιογράφοους, τους 15 αστυνομικούς και τους 5 συνεργάτες βουλευτής και Αντιπεριφερειάρχη, φτάνουμε τον συνολικό αριθμό των 38 ατόμων Οι άλλοι δύο ήταν άραγε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μετέβησαν δωρεάν ως… χειροκροτητές του κ.Τσίπρα;

Επί της ουσίας τώρα, το υπουργείο Ναυτιλίας προσπαθεί να διαψεύσει… επιβεβαιώνοντας τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα μας αλλά και των κορυφαίων ελληνικών ΜΜΕ που στηλίτευσαν την συγκεκριμένη ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου δια του Μενέλαου Μαλτέζου.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το e-mail της ντροπής – Μαλτέζος ψευδόμενος: “Fake news. Δεν έστειλα κανένα e-mail”

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που υπονοούν ότι χρησιμοποιήθηκε σκάφος του λιμενικού για μετακίνηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη, όπου παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός στις 06/01/19, με αφορμή την εορτή των Θεοφανείων, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής απαντά:

«Όσοι βιάστηκαν να διασπείρουν με πομπώδεις τίτλους, για άλλη μια φορά fake news, ας γνωρίζουν ότι διατηρείται στο σκάφος ΛΣ- ΕΛΑΚΤ, ΠΑΘ 090 «Γαύδος», το οποίο μετέβη εκείνη την ημέρα από Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη, λίστα με τα ονόματα όλων των επιβαινόντων που μεταφέρθηκαν στο νησί για την εορτή των Θεοφανείων. Η λίστα καταρτίστηκε σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία που ακολουθείται για λόγους ασφαλείας.
Στη λίστα αυτή αποτυπώνεται ότι επιβιβάστηκαν 40 άτομα συνολικά, εκ των οποίων 11 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, 15 ένστολοι- στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας και των μέτρων τάξεως-, 7 θεσμικά πρόσωπα (κ. Γκαρά Αναστασία, βουλευτής Έβρου, κ. Καΐσας Γιώργος, βουλευτής Έβρου, κ. Ρίζος Δημήτρης, βουλευτής Έβρου, κ. Πέτροβιτς Δημήτρης, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Μαλτέζος Μενέλαος, Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ, κ. Δούκας Χρήστος, Πρόεδρος ΟΛΑ, κα. Χουρδάκη Ελένη, Διευθύντρια ΔΟΥ) και τέσσερις συνεργάτες βουλευτών καθώς και ένας συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Τα ψέματα φτιάχνουν ωραίους τίτλους αλλά η αλήθεια πάντα κυριαρχεί. Η κυβέρνηση αυτή τιμά τον ρόλο των Σωμάτων Ασφαλείας και δεν θα ανεχτεί κανέναν υπαινιγμό σχετικά με την εκμετάλλευσή τους για λόγους μικροπολιτικούς. Σε αντίθεση με άλλους καιρούς, εμείς ξέρουμε να σεβόμαστε και να διακρίνουμε τους θεσμικούς ρόλους των κομμάτων, της Κυβέρνησης και των Σωμάτων Ασφαλείας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*