Διδυμότειχο: Σύσκεψη φορέων για το σοβαρό αγροτικό πρόβλημα. Ζητούν απαντήσεις και λύσεις απ’ τον υπουργό

Διδυμότειχο: Σύσκεψη φορέων για το σοβαρό αγροτικό πρόβλημα. Ζητούν απαντήσεις και λύσεις απ’ τον υπουργό

 

Σύσκεψη πολλών φορέων για το αγροτικό πρόβλημα του νομού Έβρου, το οποίο είναι πολύ σοβαρό μετά από τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες την περασμένη χρονιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Διδυμοτείχου.

Σε αυτήν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώσας Βενετίδης, οι δήμαρχοι Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης και Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, όλες οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών με εκπροσώπους τους, ο Πρόεδρος της Ένωσης αγροτικών συλλόγων η “Ενότητα” κ.Μαργαριτίδης, αλλά και εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων.

Εξετάστηκε η κατάσταση που υπάρχει, αν και ποιες ακριβώς υποσχέσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη υλοποιήθηκαν μετά την σύσκεψη που είχε γίνει στο γραφείο του στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο και αποφασίστηκε να συγκροτηθεί  κοινό μέτωπο ώστε να ζητηθούν απαντήσεις και κυρίως λύσεις στα άλυτα προβλήματα των αγροτών. Γιατί όπως τονίστηκε, σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί τότε ο αρμόδιος υπουργός, δεν έγινε σχεδόν τίποτα.