Η νοσηλεύτρια Βάσω Αρβανιτίδου υποψήφια με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Η νοσηλεύτρια Βάσω Αρβανιτίδου υποψήφια με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Άνθρωποι από όλες τις επαγγελματικές ομάδες στελεχώνουν πλέον τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ. Την απόφασή της να στηρίξει την υποψηφιότητα της Μαρίας Γκουγκουσκίδου ανακοίνωσε η νοσηλεύτρια Βάσω Αρβανιτίδου.

Σε συνάντηση με την κα Γκουγκουσκίδου δήλωσε: “Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από έναν σύγχρονο τρόπο διοίκησης που να ταιριάζει με τις απαιτήσεις της εποχής μας, που να βασίζεται στην καινοτομία των ιδεών και στον πλουραλισμό των απόψεων.
Οραματίζομαι έναν Δήμο που ταυτίζεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και υπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.
Εξαιτίας των επαγγελματικών προσωπικών μου βιωμάτων όραμά μου είναι η ποιότητα ζωής, συνδυασμένη με κοινωνική ευημερία στον Βόρειο Έβρο. Αυτή θα υπηρετήσω με τη Μαρία Γκουγκουσκίδου και τους άξιους συνεργάτες της, που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”.
Η υποψήφια δήμαρχος δήλωσε: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που η κα Αρβανιτίδου δέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει στον συνδυασμό μας. Η παρουσία της σηματοδοτεί την αυξημένη ευαισθησία μας στον άνθρωπο. Οι πιο αδύναμοι θα βρουν υποστήριξη από τη δική μας δημοτική αρχή. Είμαστε κοντά στον άνθρωπο, είμαστε κοντά στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες”.
Η Βάσω Αρβανιτίδου είναι νοσηλεύτρια, πτυχιούχος ΤΕΙ και υπηρετεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου τα τελευταία 14 χρόνια.