ΣΑΛΟΣ: Κορυφαία αθηναϊκά ΜΜΕ αναδημοσίευσαν τις αποκαλύψεις μας για το ΣΥΡΙΖΑ Travel

ΣΑΛΟΣ: Κορυφαία αθηναϊκά ΜΜΕ αναδημοσίευσαν τις αποκαλύψεις μας για το ΣΥΡΙΖΑ Travel

Σάλος ξέσπασε χθες από τις δυο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Evros-news.gr για το e-mail της ντροπής με το οποίοι μεθοδεύτηκε η μεταφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με το πλοίο του Λιμενικού “Γαύδος” στην Σαμοθράκη, για να χειροκροτήσουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τα Θεοφάνεια.

Κορυφαία αθηναϊκά ΜΜΕ αναδημοσίευσαν τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ μας, με το protothema.gr να κάνει την αρχή και να ακολουθούν πολλές ακόμα ιστοσελίδες, που θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε γιατί στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανέφεραν το Evros-news.gr ως πηγή της είδησης.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το e-mail της ντροπής – Μαλτέζος ψευδόμενος: “Fake news. Δεν έστειλα κανένα e-mail”

Παράλληλα, ο υπεύθυνος του σάιτ μας Κώστας Πιτιακούδης έκανε δηλώσεις σε αρκετούς ραδιοφωνικούς αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς για το συγκεκριμένο θέμα, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τις αποκαλύψεις που έγιναν.

Όσο και αν προσπάθησε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με ανακοίνωση του, η οποία δεν απαντούσε στην ουσία των αποκαλύψεων, φυσικά δεν έπεισε κανέναν. Γιατί το καίριο ερώτημα είναι αν στάλθηκε το e-mail με την υπογραφή του Συντονιστή της Νομαρχιακής Μενέλαου Μαλτέζου που καλούσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου να δηλώσουν συμμετοχή για ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με το σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος” στην Σαμοθράκη για να στηρίξουν την παρουσία εκεί του Αλέξη Τσίπρα.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρομολόγησαν το “Γαύδος” του Λιμενικού για μεταφορά Συριζαίων χειροκροτητών του Αλ.Τσίπρα στη Σαμοθράκη!!!

Υ.Γ: Όσο για κάποιους ντόπιους αστείους, που έχουν φτιάξει ένα σάιτ copy paste και κάνουν απλά αντιγραφές κειμένων αφού παραπάνω από τέσσερις-πέντε λέξεις δεν μπορούν να γράψουν μόνοι τους, οι οποίοι έσπευσαν (φυσικά με αντιγραφή) να υιοθετήσουν την άποψη του υπουργείου, χωρίς να έχουν αναφέρει λέξη για τις αποκαλύψεις μας, τους αφήνουμε στην ανυπαρξία τους. Ας… καταπιούν την πίκρα τους και ελπίζουμε να μην βρίσκονται στο Διδυμότειχο, όπου δεν υπάρχει νερό, μια και λόγω αστείων επιλογών του δημάρχου στην τοπική ΔΕΥΑΑ (σαν εκείνο τον… απίθανο Πρόεδρο Τσιτσιφύλλα), η λειψυδρία είναι συχνό φαινόμενο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*