Ο Εβρίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, στην χθεσινή εκπομπή στην “Υγειά μας ρε παιδιά”

Ο Εβρίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, στην χθεσινή εκπομπή στην “Υγειά μας ρε παιδιά”

Τον συμπατριώτη μας δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Ευριπίδη Νικολίδη, είχαν την ευκαιρία να… απολαύσουν όσοι έμειναν χθες το βράδυ σπίτι και παρακολούθησαν την εκπομπή “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΪ.

Καλεσμένοι του παρουσιαστή ηθοποιού ήταν δυο κορυφαίοι λαϊκοί τραγουδιστές, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος. Πρώτος και βασικός μπουζουκτσής του Γονίδη είναι ο συντοπίτης μας από την Καβύλη Ορεστιάδας Ευριπίδης Νικολίδης, σπουδαίος μουσικός αλλά και συνθέτης, που έχει δώσει τραγούδια σε αρκετούς καλλιτέχνες, τα οποία έγιναν επιτυχίες. Ο Ευριπίδης θεωρείται και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του πολύ δύσκολου αυτού χώρου, έχει παίξει με τους κορυφαίους Έλληνες λαϊκού τραγουδιστές, ήταν επί χρόνια ο βασικός συνεργάτης του Πασχάλη Τερζή και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται δίπλα στον Σταμάτη Γονίδη.

Όσοι τον γνωρίζουν, είχαν έναν επιπλέον λόγο να παρακολουθήσουν την εκπομπή και ένας από αυτούς είναι ο συγχωριανός του Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος της ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, με τον οποίο είναι και γείτονες. Να τονίσουμε επίσης, ότι ο Ευριπίδης ήταν στα νιάτα του και πολύ καλός ποδοσφαιριστής στην Ασπίδα Καβύλης, παίζοντας ακραίος επιθετικός και με πολύ ταχύτητα στις ενέργειες του. Τελικά όμως τον… κέρδισε το μποζούκι, το τραγούδι και η σύνθεση.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ, αλλά και από ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ

Respect… Μακρυά μου να φύγεις ΘΕΟΣ Σταμάτης Γονιδης.

Gepostet von Vagia Kourdoglou am Samstag, 12. Januar 2019

Είμαι επίσης σίγουρος ότι στην Γερμανία όπου μένει, ο συγχωριανός του Αντώνης Μυρτσίδης, ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι έπαιξαν ρόλο στο ξεκίνημα του Ευριπίδη Νικολίδη, θα ήταν χθες βράδυ πολύ χαρούμενος απολαμβάνοντας τις πενιές του.