BINTEO: Ο πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Τέρενς Κουίκ, πανηγυρίζει που θα ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών

BINTEO: Ο πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Τέρενς Κουίκ, πανηγυρίζει που θα ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών

Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον συνδυασμό «Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας». Σήμερα ως υφυπουργός Εξωτερικών πλέον της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τα ξέχασε όλα, παραμένει στην θέση του και πανηγυρίζει που θα ψηφιστεί με 151 ψήφους το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Αυτός ο τεράστιος πολιτικός κωλοτούμπας, δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να ξεφτιλιστεί εντελώς, ξεχνώντας όσα έλεγε και αποχωρώντας ακόμα και απ’ το… απόκομμα των ΑΝΕΛ, προκειμένου να διατηρήσει την καρέκλα του. Ακόμα και να τον φτύσει κάποιος, χαλάει το σάλιο του.

Ο Τέρενς Κουίκ χαίρεται που θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Τέρενς Κουίκ χαίρεται που θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.Ο ίδιος και το κόμμα του έσκιζαν τα ιμάτια τους οτι δεν θα ψήφιζαν ποτέ κάτι εθνικά επιζήμιο,ξαφνικά χαίρονται που προδίδουν την Μακεδονία ,πραγματικά οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και θα πρέπει κάποτε να δικαστούν για εσχάτη προδοσία γιατί έβλαψαν σοβαρά την πατρίδα τους.

Gepostet von Ξύπνα Ελλάδα am Sonntag, 13. Januar 2019

Δείτε και μια από τις πολλές παλαιότερες δηλώσεις του όταν και έλεγε κατηγορηματικά ότι γι’ αυτόν και τους ΑΝΕΛ τα Σκόπια δεν μπορεί να είναι Βόρεια Μακεδονία

Τερένς Κουικ- Για μας τα Σκόπια είναι Βαρντάσκα

FTYSTE AFOVA…ΦΤΥΣΤΕ ΑΦΟΒΑ!!!Τερένς Κουικ- Για μας τα Σκόπια είναι Βαρντάσκα

Gepostet von Χανιά Παρών am Sonntag, 13. Januar 2019