ΒΙΝΤΕΟ: Τα χαιρετίσματα του Σπύρου Παπαδόπουλου στην Καβύλη Ορεστιάδας, το χωριό του Ευριπίδη Νικολίδη

ΒΙΝΤΕΟ: Τα χαιρετίσματα του Σπύρου Παπαδόπουλου στην Καβύλη Ορεστιάδας, το χωριό του Ευριπίδη Νικολίδη

Τα χαιρετίσματα του στην Καβύλη Ορεστιάδας, το χωριό απ’ όπου κατάγεται ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης μεγάλων λαϊκών επιτυχιών Ευριπίδης Νικολίδης, έστειλε στην προχθεσινοβραδινή εκπομπή του “Στην Υγειά μας ρε παιδιά”, ο παρουσιαστής της και καταξιωμένος ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Όταν ήρθε η σειρά παρουσίασης των μουσικών που συνόδεψαν τους Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφού είπε… ύμνους για τον συμπατριώτη μας Ευριπίδη, επισημαίνοντας ότι έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές και παρουσίασε παράλληλα το CD του με τίτλο “EVRIPIDES”, είπε: Τα χαιρετίσματα μου στην Καβύλη. Με έχετε φάει με την Καβύλη” και έκανε και χιούμορ: “Υπηρέτησα στην Καβύλη”. Όπως μάθαμε όντως υπηρέτησε σε μονάδα της περιοχής, αλλά έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι δεν πέρασε καλά στον στρατό και προφανώς δεν φταίει το χωριό ούτε η περιοχή μας γι’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Πέτρου Βλασίδη

Gepostet von Petros Blasidis am Samstag, 12. Januar 2019

Όπως και να έχει, σε μια εκπομπή με τεράστια ακροαματικότητα κιαι χάρη στον Ευριπίδη Νικολίδη, ακούστηκε στα πέρατα του κόσμου η Καβύλη Ορεστιάδας.