Μυτιληνός: “Κάποιοι πίεσαν ψυχολογικά υποψήφιους μου, αλλά ούτε απειλές δεχόμαστε, ούτε φοβέρες,ούτε υπονοούμενα”

Μυτιληνός: “Κάποιοι πίεσαν ψυχολογικά υποψήφιους μου, αλλά ούτε απειλές δεχόμαστε, ούτε φοβέρες,ούτε υπονοούμενα”

Σε σοβαρές καταγγελίες, ότι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μαζί του στην παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” πιέστηκαν έντονα ψυχολογικά από κάποιους την περασμένη Παρασκευή να μην βρεθούν δίπλα του, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ” – ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μυτιληνός ανέφερε για την εκδήλωση παρουσίασης των 25 πρώτων υποψηφίων του ότι:

“Τα συναισθήματα μου την Παρασκευή είχαν πολλές διακυμάνσεις και διαταραχές στην κυριολεξία. Ένοιωσα πίεση αφόρητη, όχι εγώ αλλά άτομα που θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί μου. Κάποιοι πιέστηκαν ψυχολογικά πάρα πολύ. Θα τα βάλουμε όμως σε τάξη. Δεν θα αφήσουμε τίποτα, ούτε περνάει αυτή η τακτική. Στέλνω τα μηνύματα σε αυτούς που τα κάνανε. Ούτε απειλές δεχόμαστε, ούτε φοβέρες. Ούτε υποδείξεις, ούτε και υπονοούμενα.

Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να ασχοληθούμε με τον τόπο μας γιατί τον αγαπάμε και δεν θα μπει τίποτα μπροστά μας. Για σκεφθείτε να υπάρχουν και άλλα άτομα που ήθελαν να μπουν στον συνδυασμό και ξαφνικά λίγο πριν την παρουσίαση να ζητούν μια παράταση για την επόμενη παρουσίαση. Τα λέω ξεκάθαρα, γιατί έγιναν έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Όμως το ξεπέρασα βλέποντας τα χαμόγελα και την αισιοδοξία όλων αυτών των παιδιών που ήταν εκεί και όλοι μαζί ξεκινήσαμε. Αυτοί και τα αισιόδοξα, χαρούμενα πρόσωπα τους με έκαναν να τα ξεχάσω όλα αυτά. Είπαμε, θα τα λέμε όλα”.