Ορεστιάδα: Ο νεαρός κτηνοτρόφος Παναγιώτης Φιλιππίδης απ’ τη Νέα Βύσσα, υποψήφιος με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Ορεστιάδα: Ο νεαρός κτηνοτρόφος Παναγιώτης Φιλιππίδης απ’ τη Νέα Βύσσα, υποψήφιος με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Την υποψηφιότητα του νεαρού κτηνοτρόφου Παναγιώτη Φιλιππίδη από τη Νέα Βύσσα, ενός ανθρώπου ο οποίος μένει στον τόπο που γεννήθηκε και δραστηριοποείται εκεί, ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσίδου.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

“Νέοι άνθρωποι από παραδοσιακούς τομείς δραστηριότητας ενώνουν δυνάμεις για να γίνει ο Δήμος Ορεστιάδας Τόπος να Ζεις.

Η κτηνοτροφία είναι ένας σημαντικός και δυναμικός τομέας οικονομικής δραστηριότητας του Βορείου Έβρου και μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει περισσότερες λύσεις σε κρίσιμα στοιχήματα όπως της απασχόλησης και δημιουργίας εισοδημάτων.

Σε σχετική συνάντηση ο κος Φιλιππίδης έδωσε τα χέρια με την κα Γκουγκουσκίδου για τη συμμετοχή του στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ και στη συνέχεια δήλωσε: ” Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να βοηθάει με νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις τα επαγγέλματα που στηρίζουν την επαρχία μας. Στο πρόσωπο της κας Γκουγκουσκίδου είδα τον συγκροτημένο δήμαρχο που θα νοικοκυρέψει τα εγκαταλειμμένα χωριά, θα φτιάξει τους δρόμους, θα ασχοληθεί με την καθαριότητα, θα αγωνιστεί να επιστρέψουν κι όχι να φεύγουν οι νέοι μας”.

Η υποψήφια δήμαρχος δήλωσε: “Ο κ. Φιλιππίδης είναι ένας νέος άνθρωπος που δεν τα παράτησε, δεν συνθηκολόγησε. Αγωνίζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση για την προκοπή της οικογενείας και του τόπου μας. Ανθρώπους που παράγουν, που δημιουργούν, που αντιστέκονται στην παρακμή χρειαζόμαστε. Καλωσορίζω τον κ. Φιλιππίδη στον συνδυασμό μας. Με τα υπόλοιπα στελέχη της δημοτικής παράταξης και τους δημότες μας θα δημιουργήσουμε γερά θεμέλια για τον ευλογημένο τόπο μας.”

Ο Παναγιώτης Φιλιππίδης είναι 37 χρόνων, ιδιοκτήτης σημαντικής οικογενειακής κτηνοτροφικής μονάδας με έδρα τη Νέα Βύσσα.