Ποιος Τζων Τραβόλτα; Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης τον ξεπέρασε χορεύοντας ντίσκο(ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος Τζων Τραβόλτα; Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης τον ξεπέρασε χορεύοντας ντίσκο(ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός Τζων Τραβόλτα που πρωταγωνίστησε πριν λίγα χρόνια ως χορευτής σε ταινίες που έκανα πάταγο παγκοσμίως. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης τον ξεπέρασε χορεύοντας ντίσκο, με μουσική των διάσημων Boney M στον χορό των Τελειόφοιτων του 1ου Λυκείου Ορεστιάδας. Ανέβασε μάλιστα το βίντεο που βλέπετε στον προσωπικό του λογαριασμό, για να δούμε όλοι τις χορευτικές του ικανότητες. 

ΧΟΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΕΙΝΑΙ ..ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!

Gepostet von Vassilis Mavridis am Sonntag, 13. Januar 2019

Γιατί και οι δήμαρχοι είναι απλοί άνθρωποι και πρέπει να το… ρίχνουν έξω και αυτοί διασκεδάζοντας. Μην κοιτάτε που κάποιοι συνεργάτες του μιλούν υποτιμητικά και περιφρονητικά για αυτοδιοικητικούς τους αντιπάλους, λέγοντας πως το μόνο που κάνουν είναι να γυρίζουν στα πανηγύρια και να χορεύουν. Ο Βασίλης Μαυρίδης δεν συμφωνεί-ελπίζουμε-με αυτούς.

Τιο… έριξε έξω λοιπόν ο δήμαρχος Ορεστιάδας και άφησε τους… κακεντρεχείς που λένε ότι οι δρόμοι στην πόλη και το επαρχιακό οδικό δίκτυο είναι χάλια, πολλά πεζοδρόμια επίσης και τα πολλά προβλήματα του δήμου δεν λύνονται. Ο ίδιος εξάλλου όπως λέει, πάλι… περίπατο θα κάνει απ’ την πρώτη Κυριακή, ώστε να βοηθήσει την δεύτερο το… κουμπαράκι του, τον Τάκη Τοψίδη στην Περιφέρεια.