Τι άλλο θα δούμε: Ιατρικές συμβουλές μέσω facebook απ’ τον γιατρό Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τ. Αρβανιτίδη

Τι άλλο θα δούμε: Ιατρικές συμβουλές μέσω facebook απ’ τον γιατρό Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τ. Αρβανιτίδη

Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου(που λέει και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αφού είναι η αγαπημένη του φράση), στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου. Μέχρι και ιατρικές συμβουλές μέσω facebook άρχισαν να δίνει ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ και γιατρός στο επάγγελμα Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης.

Ο κ.Αρβανιτίδης, πρόσφατα… ενεργοποίησε προσωπικό προφίλ στο συγκεκριμένο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την επίσημη μάλιστα φωτογραφία της υποψηφιότητας του εκ νέου για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη. Η πρώτη ανάρτηση που επέλεξε όμως να κάνει χθες Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ήταν ιατρικές συμβουλές για τις ιώσεις, το αντιγριπικό εμβόλιο, τις γαστρεντερίτιδες και πως θα πρέπει να προστατευθεί ο κόσμος. Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και το επόμενο χρονικό διάστημα. Πάλι καλά πάντως που δεν έγινε κανένα… μπέρδεμα, όπως με την αντίστοιχη σελίδα του Αντώνη Βαμβακερού στο fb, όπου εμφανίστηκαν φωτογραφίες του με το όνομα μιας μελαμψής κυρίας Concettina Rabuffetti από την Αϊτή, όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr.

Οι καλοπροαίρετοι θα σχολίαζαν, γιατρός είναι ο άνθρωπος, τι θέλετε να γράψει; Οι κακοπροαίρετοι που είμαστε εμείς, θα περιμέναμε ως Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ που είναι η άλλη του ιδιότητα, να γράψει κάτι για τον απολογισμό της περσινής Γιορτής Κρασιού, που τόσο συζητήθηκε ως θέμα. Την είχε υποσχεθεί άλλωστε με συνεχείς ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις, τόσο ο ίδιος όσο και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με αφορμή ένα δημοσίευμα του Evros-news.gr, εμάς των κακοπροαίρετων, για το κόστος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που έφτασε τις 45.000 ευρώ. Τότε τόσο ο κ.Αρβανιτίδης όσο και ο κ.Λαμπάκης, είχαν υποσχεθεί πως πολύ σύντομα θα ανακοινώσουν δημόσια τα έσοδα και τα έξοδα της Γιορτής Κρασιού, ώστε να πληροφορηθούν οι δημότες αν… μπήκε μέσα και πόσες χιλιάδες ευρώ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συναυλία Γ.Πάριου με 14.350 ευρώ ο δήμος Χίου, με 45.000 ευρώ (ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ) ο δήμος Αλεξανδρούπολης!!!

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μάλιστα, άρχισε και τα γνωστά… ηρωικά του από τον Σεπτέμβριο ακόμα. ” “Δεν έχω ακόμα αποτελέσματα οικονομικά. Σε λίγες μέρες θα έχουμεΕννοείται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Παναγία μου. Μακριά από μας αυτά”. Ακόμα περιμένουμε πάντως να δούμε ή να ακούσουμε κάτι. Αντ’ αυτού διαβάζουμε… ιατρικές συμβουλές. Κάτι είναι και αυτό και ιδιαίτερα μέσα στον χειμώνα, μπορεί να αποδειχθούν και χρήσιμες και ενδεχομένως ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ στον Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη που τις δίνει δωρεάν.

-Λαμπάκης εν όψει απολογισμού Γιορτής Κρασιού: “Δεν χάλασε ο κόσμος αν μπούμε μέσα 20.000 ευρώ”

Μην αρχίσουν και οι άλλοι υποψήφιοι τις συμβουλές

Ελπίζουμε πάντως να μην αρχίσουν και οι άλλοι υποψήφιοι τις συμβουλές μέσω των προσωπικών τους σελίδων, γιατί θα γίνει… χαμός.

  • Ο φίλος μας Κώστας Γκοτσίδης, συμβουλές για το ντύσιμο se κάθε στιγμή της ημέρας και ανάλογα με την  περίσταση, ως fasion icon που είναι.
  • Ο Γιώργος Παντελίδης, πως θα συντάξουμε την φορολογική δήλωση και θα… γλιτώσουμε φόρους, ως πρώην εφοριακός.
  • Ο Χρήστος Ζιώγας, πως θα παρκάρουμε σε… ράμπα ΑΜΕΑ, χωρίς να “φάμε”κλήση.
  • Ο Κώστας Χατζηαναγνώστου, που ως υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα για τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της παράβασης Ζιώγα, πως θα παρκάρουμε σωστά για να μην μας… γράψουν οι υπάλληλοι του.
  • Ο Γιώργος Κουκουράβας, πως ενώ έχουμε άδικο και κάνουμε συνεχόμενα λάθη, αντί να ζητήσουμε συγνώμη, να… παριστάνουμε και τον έξυπνο από πάνω σαν να μην συμβαίνει τίποτα
  • Ο Γιάννης Βαταμίδης ποια βιβλία μας προτείνει να διαβάσουμε ως ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου.
  • Α, ξέχασα και τον Αντώνη Βαμβακερό. Αυτός ελπίζουμε να μην αρχίσει τις συμβουλές πως θα… εμφανίσουμε κανένα πτυχίο από το πουθενά, το οποίο να μην είναι γνήσιο και να μπλέξουμε σε δικαστικές περιπέτειες όπως ο ίδιος.
  • Και ο φίλος μου (το λέω και το εννοώ γιατί δεν έχει σχέση με όλους τους άλλους) Γιάννης Φαλέκας, πως θα επιλέξουμε την καλύτερη και φθηνότερη ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές.