Τοψίδης: Έξαλλοι στη Ν.Δ με τα… παραμύθια που διακινεί ότι στηρίζει αυτόν το κόμμα

Τοψίδης: Έξαλλοι στη Ν.Δ με τα… παραμύθια που διακινεί ότι στηρίζει αυτόν το κόμμα

Έξαλλοι είναι τον τελευταίο καιρό πλέον στη Νέα Δημοκρατία, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, για τα… παραμύθια που διακινεί περί στήριξης του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς, έχουν γίνει δέκτες ενημέρωσης από κομματικές οργανώσεις και των πέντε νομών της ΑΜ-Θ, όπου έχει βρεθεί ο επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” και υποστηρίζει μιλώντας με στελέχη της Ν.Δ, ότι αυτός έχει την ουσιαστική στήριξη και όχι ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Μάλιστα, όπως τόνισαν τα στελέχη αλλά και απλοί οπαδοί του κόμματος που απευθύνθηκαν στις τοπικές οργανώσεις, για να το στηρίξει αυτό επικαλείται δύο πράγματα. Τις άριστες σχέσεις του και την κουμπαριά με το Νικήτα Κακλαμάνη που είναι Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής για τις δημοτικές εκλογές, αλλά και την επιχειρηματική συνεργασία της συζύγου του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη, της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, με την επιχείρηση μεταξωτών της συζύγου και του κουνιάδου του Κώστα Μουχταρίδη.

Τα ίδια άλλωστε επαναλαμβάνει συχνά και στο νομό Έβρου ο κ.Τοψίδης, σε όσους Νεοδημοκράτες τον ρωτούν ποιος είναι ο υποψήφιος που έχει το χρίσμα και την στήριξη του κόμματος. Απαντάει πως είναι αυτός και όχι ο Χρήστος Μέτιος, ανεξάρτητα αν ανακοινώθηκε επίσημα από τον ίδιο τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ούτε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, που επίσης προέρχεται και ανήκει στον ίδιο χώρο. “Μην ακούτε τι είπαν δημόσια. Εμένα θέλουν και με στηρίζουν”, είπε πρόσφατα σε καφενείο του Διδυμοτείχου όπου βρέθηκε, μετά τη συμμετοχή του σε συνάντηση των αγροτών για τα προβλήματα τους.

Ετοιμάζουν ενέργειες ανάλογες των άλλων περιοχών

Γι’ αυτό στη Νέα Δημοκρατία ετοιμάζουν ενέργειες ανάλογες άλλων περιοχών. Όπως στην Ήπειρο και την Πελοππόνησο, όπου κάλεσαν σε απολογία τα στελέχη που μετέχουν σε “αντάρτικα” ψηφοδέλτια” και κινδυνεύουν με διαγραφή. “Αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα τελειώσουν. Όπως έγινε και σε άλλες περιοχές, στα Γιάννινα, στην Πελοππόνησο, θα συμβεί και στην Περιφέρεια Α νατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ν.Δ στηρίζει επίσημα και το ανακοίνωσε δια στόματος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, τον Χρήστο Μέτιο. Τον σημερινό Περιφερειάρχη και πιστεύουμε και επόμενο, μετά τις εκλογές του Μαίου. Δεν υπάρχει κανένας Τοψίδης. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα μπουν στη θέση τους με συγκεκριμένες ενέργειες του κόμματος”, είπε στο Evros-news.gr κορυφαίο στέλεχος της οδού Πειραιώς όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία.

Κι αναφέρθηκε στον Χριστόδουλο Τοψίδη, επειδή υπήρξαν οι συγκεκριμένες ενημερώσεις, ενώ είναι άγνωστο τι θα συμβεί και με τον Δημήτρη Πέτροβιτς, που επίσης ανακοίνωσε υποψηφιότητα και είναι “αντάρτης” κόντρα στην επίσημη επιλογή της Ν.Δ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*