ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε ολόκληρη την ταινία ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ πριν απαγορευθεί μόλις ψηφιστεί η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε ολόκληρη την ταινία ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ πριν απαγορευθεί μόλις ψηφιστεί η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών

Η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με τα… δεκανίκια των ΑΝΕΛ και σε πλήρη συνεννόηση και συμφωνημένο “θέατρο” με τον Πάνο Καμμένο, ετοιμάζεται να βάλει με μια δεύτερη υπογραφή, μετά από αυτή στις Πρέσπες, οριστική “ταφόπλακα” στην Μακεδονία μας, Κυρώνοντας στη Βουλή την επαίσχυντη συμφωνία.

Κι επειδή οι Σκοπιανοί που τα πήραν όλα έχουν πλέον αποθρασυνθεί, δεν αποκλείεται η Κυβέρνηση των… προθύμων του ΣΥΡΙΖΑ, που μια ζωή για να είμαστε ειλικρινείς αυτά πίστευαν για την Μακεδονία μας και δεν είχαν πρόβλημα να την παραχωρήσουν, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ακόμα και ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ την προβολή της ταινίας με την ζωή του ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Παύλου Μελά. Αυτού που έχυσε το αίμα του για να γίνει ελεύθερη η μία και μοναδικό ελληνική Μακεδονία, την οποία χωρίς ντροπή και δισταγμό παραδίδει στους Σκοπιανούς η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα… παρτάλια που την στηρίζουν.

Το Evros-news.gr σας παρουσιάζει την ταινία με την ζωή του Παύλου Μελά, του ήρωα που αγωνίστηκε και τελικά έχασε την ζωή του για να ελευθερώσει την Μακεδονία, στις αρχές του 20ου αιώνα. Είναι μια ταινία που την έχουν “θάψει” εδώ και χρόνια, ενώ θα έπρεπε να προβάλλεται συνέχεια. Για να μαθαίνουν και τα νέα παιδιά, πως αυτός ο ήρωας αγωνίστηκε να ελευθερώσει την Μακεδονία, που είναι μία και ελληνική, από τους Τούρκους και τους κομιτατζήδες.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας την παρουσιάσουμε, ώστε να μην ψάχνετε να την βρείτε στο διαδίκτυο. Μαζί με την εκπληκτική μουσική που έγραψε ο Γιάννης Σπανός για αυτή την ταινία και επίσης την έχουν… εξαφανίσει. Καθείτε και δείτε την μαζί με τα παιδιά σας, γιατί δυστυχώς στα σχολικά βιβλία μόνο δυο τρεις σειρές αναφέρονται στον μακεδονικό αγώνα και τον Παύλο Μελά.

Ένα σχόλιο

  1. Χριστός Ανέστη! Ψάχνω παντού για να βρω ένα link που να δουλεύει και να έχει ολόκληρη την ταινία Παύλος Μελάς (195′) . Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*