Δίκαια: Με παραδοσιακή μπουγάτσα υποδέχθηκαν οι μαθητές την Mercedes Α.Ισμαήλος Α.Ε

Δίκαια: Με παραδοσιακή μπουγάτσα υποδέχθηκαν οι μαθητές την Mercedes Α.Ισμαήλος Α.Ε

Με μια παραδοσιακή μπουγάτσα με σχηματισμένο το σήμα της Mercedes υποδέχτηκαν οι μαθητές τα μέλη της Α.Ισμαήλος Α.Ε και συνεργατών της στα Δίκαια του Βορείου Έβρου!

Σε συνεργασία με τους καθηγητές των σχολείων εξελίσσονται την εβδομάδα αυτή σεμινάρια ενημερωτικού περιεχομένου με την ονομασία Mentor Days!
Σκοπός είναι να μπορέσουν όλοι οι νεαροί μαθητές να ενημερωθούν για τις τάσεις και τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας!
Παράλληλα σε μορφή εργαστηρίων, οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν τον τρόπο διαχείρισης και δημιουργίας εμπορικών δραστηριοτήτων στο ψηφιακό περιβάλλον!
Οι δυνατότητες που υπάρχουν σε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον είναι πολλές! Νέες ανάγκες και θέσεις εργασίας δημιουργούνται γύρω από πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες!
Για τους μαθητές των σχολείων στα Δίκαια Έβρου η συμμετοχή τους σε αυτές τις εκδηλώσεις αποτελεί εξέλιξή ψηφιακών δεξιοτήτων-τροφή για σκέψη-αλλά και μέλλον!
Η εταιρεία Α.Ισμαήλος Α.Ε. που πριν από καιρό έκανε δωρεά αρκετών χιλιάδων ευρώ στα σχολεία των ακριτικών Δικαίων, ευχαρίστησε με ανακοίνωση της για την φιλοξενία και όπως επισημαίνει: “Ευχαριστούμε πολύ όσους συντελούν στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε ενεργά το βορειότερο Σχολείο της Ελλάδας”.