Ν.Γκότσης: Είναι 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Φερών, γίνονται μαθήματα σε λυόμενα και πανηγυρίζει που μπήκαν… στέγαστρα

Ν.Γκότσης: Είναι 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Φερών, γίνονται μαθήματα σε λυόμενα και πανηγυρίζει που μπήκαν… στέγαστρα

Δημοτική αρχή και Αντιδήμαρχος Φερών… χαμηλών προσδοκιών, που αντί να σκύβουν το κεφάλι ζητώντας συγνώμη απ’ τους δημότες για την πολύχρονη καθυστέρηση εξεύρεσης λύσης στο θέμα στέγασης των μαθητών των Φερών… πανηγυρίζουν επειδή τοποθετήθηκαν στέγαστρα στις λυόμενες αίθουσες, στα κοντέινερ που εδώ και πάνω από 6 χρόνια γίνονται τα μαθήματα.

Έξαλλοι έγιναν γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, αλλά και γενικότερα οι Φεριώτες, βλέποντας την ανάρτηση που έκανε χθες βράδυ ο συμπολίτης τους Νίκος Γκότσης στην προσωπική του σελίδα, ο Αντιδήμαρχος του facebook όπως τον έχουν “βαφτίσει”. Γιατί σχεδόν … θριαμβολογούσε που τοποθετήθηκαν στέγαστρα στις αίθουσες-κοντέινερ, τις εντελώς ακατάλληλες, όπου κάνουν όλα αυτά τα χρόνια μάθημα όσα παιδιά πηγαίνουν στο Λύκειο και θα συνεχίσουν να κάνουν για άλλα 2 χρόνια τουλάχιστον, μέχρι να χτιστεί το νέο κτίριο. Γιατί μπορεί ο ανάδοχος να βρέθηκε, αλλά για να κατασκευαστούν οι νέες εγκαταστάσεις χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα.

Από το 2010 που ανέλαβε η δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη και ο κ.Γκότσης είναι Αντιδήμαρχος, έδιναν συνέχεια υποσχέσεις πως το εξαιρετικά σοβαρό αυτό πρόβλημα θα λυθεί. Όπως και στο θέμα του Δημοτικού Σφαγείου, οι υποσχέσεις αυτές μέχρι φέτος και επί πολλά χρόνια, αποδεικνύονταν… λόγια του αέρα. Αντί λοιπόν να τους διακρίνει μια αυτοσυγκράτηση και συστολή, ο Νίκος Γκότσης πανηγυρίζει που στα λυόμενα τοποθετήθηκαν στέγαστρα. Τα οποία μάλιστα όπως καταγγέλουν όλοι, ελάχιστα προστατεύουν όταν βρέχει όποιον είναι κάτω από αυτά.