Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο ένας απ’ τους δύο δράστες κατηγορείται και για άλλο βιασμό!!!

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο ένας απ’ τους δύο δράστες κατηγορείται και για άλλο βιασμό!!!

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση για την δολοφονημένη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο Ελένη Τοπαλούδη τις τελευταίες ώρες, μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου τσιγγάνου στη Ρόδο. Ο ίδιος κατέθεσε στην αστυνομία, ότι μαζί με τον 20χρονο πλέον Αλβανό κατηγορούμενο, βίασαν 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο, μετά τον ανατριχιαστικό θάνατο της φοιτήτριας.

Μέχρι να συλληφθεί δηλαδή ο Αλβανός κατηγορούμενος, φέρεται να βίασε ακόμα μία νεαρή στη Ρόδο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, που βλέπετε παρακάτω, οι δράστες οδήγησαν το θύμα τους σε ερημική παραλία. Εκεί φέρονται να τη βίασαν και να την παράτησαν αβοήθητη.

Ο 23χρονος Ρομά αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Ιδιαίτερη σημασία έχει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

“Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε  παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.”

Οι καταγγελίες που είχαν προηγηθεί για τον Αλβανό κατηγορούμενο

Εν τω μεταξύ αντιμέτωπος με άλλες τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι καταγγελίες που “καίνε” τον 20χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρονται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει. Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger. Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Πληροφορίες: rodiaki.gr