Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έκαναν ονοματοδοσία στην Συνοικία Άβαντος, αλλά οι δρόμοι βρωμάνε απ’ τα σκουπίδια

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έκαναν ονοματοδοσία στην Συνοικία Άβαντος, αλλά οι δρόμοι βρωμάνε απ’ τα σκουπίδια

Πριν λίγο καιρό και σε μια καλοσκηνοθετημένη παράσταση, η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης που επί 8 χρόνια αδιαφορεί για την Συνοικία της οδού Άβαντος, υποσχέθηκε με επίσκεψη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη άμεση λύση των πολλών και άλυτων προβλημάτων.

Λίγο πριν τις γιορτές μάλιστα, συνεργείο του δήμου Αλεξανδρούπολης άρχισε την ονοματοδοσία των δρόμων. Χαρακτηρίζοντας τους απλά Πάροδος Α’ ή Πάροδος Β’΄και ούτω καθ εξής. Γιατί κανονικά ονόματα δεν μπορούν να δοθούν, μια και ολόκληρη σχεδόν η περιοχή είναι αυθαίρετα χτισμένη. Μάλιστα το παρόν για να “κλέψουν” λίγες στιγμές επικοινωνιακής προβολής, έδωσαν ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος, αλλά και ο Δαγλή Γιασάρ, Πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων» στο θρήσκευμα με μητρική γλώσσα τα τούρκικα, ο οποίος τόσα χρόνια διαμαρτύρονταν για την αδιαφορία του δήμου αλλά τώρα “ανακάλυψε” ότι ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης είναι… καλός άνθρωπος και θα λύσει τα προβλήματα. Γι’ αυτό και έβαλε υποψηφιότητα για τις εκλογές του Μαίου, με την δημοτική παράταξη που τόσα χρόνια δεν έκανε το παραμικρό για τους κατοίκους της συγκεκριμένης φοβερά υποβαθμισμένης περιοχής.

Μάλιστα βγήκε ο κ.Γιασάρ και διαβεβαίωνε ότι ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα παρέμβει άμεσα για να δώσει λύσεις., αφού του το υποσχέθηκε ο κ.Λαμπάκης κατά την επίσκεψη του και αυτοψία στην περιοχή τον περασμένο Οκτώβριο. Μόνο που οι φωτογραφίες που βλέπετε και δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα της δημοτικής παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Μυτιληνό, δείχνει πως η κατάσταση παραμένει απαράδεκτη και… βρωμάει από τα σκουπίδια.

Το χαρακτηριστικό σχόλιο μάλιστα αναφέρει: “Ονοματοδοσία στις οδούς στη συνοικία της Άβαντος, αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να κοιτάξουν και τα σκουπίδια στην Κ2 που βρίσκονται εκεί επί 10 ημέρες και αποτελούν εστία μόλυνσης για μικρούς και μεγάλους. Θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσουν”.

Απ’ ότι μαθαίνουμε, κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα της δημοτικής αρχής που έχουν καλές σχέσεις με τον Δαγλή Γιασάρ, επισκέπτονται συχνά την συγκεκριμένη περιοχή. Δεν είδαν την βρώμα και δυσωδία ώστε να δώσουν εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να καθαριστούν τα σκουπίδια;