Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση-ενημέρωση του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με τον Εμπορικό Σύλλογο (φωτορεπορτάζ)

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση-ενημέρωση του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με τον Εμπορικό Σύλλογο (φωτορεπορτάζ)

Θεσμική επίσκεψη και ενημερωτική συνάντηση είχαν χθες Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και πολυμελής αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”, με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστα Χατζημιχαήλ και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, η οποία δεν ήταν εθιμοτυπική αλλά ουσιαστική και κράτησε πάνω από 2 ώρες, ο κ.Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αναφέρθηκαν ουσιαστικά και διεξοδικά στα προβλήματα που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα στον δήμο.

Επίσης άκουσαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις αναλύσεις, προτάσεις και επισημάνσεις των ανθρώπων του Εμπορικού Συλλόγου και ο Γιάννης Ζαμπούκης δεσμεύθηκε για στενή και αδιάκοπη συνεργασία προκειμένου να δοθούν λύσεις και να λυθούν προβλήματα των επαγγελματιών.

Η μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”, φανερώνει και την μεγάλη σημασία που δίνουν όλοι και πρώτος ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, σε αυτές τις συναντήσεις. Γιατί θέλουν να… αφουγκραστούν την πραγματική κατάσταση που υπάρχει και να σχηματίσουν όσο το δυνατόν πληρέστερη “εικόνα”.