Ορεστιάδα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βασίλη Δροσίδη και επισκέφθηκε την Φτελιά η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Ορεστιάδα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βασίλη Δροσίδη και επισκέφθηκε την Φτελιά η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Την συστράτευση και υποψηφιότητα του δασοφύλακα Βασίλη Δροσίδη, ανακοίνωσε η Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας |Τόπος να Ζω” της υποψηφίας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου, η οποία συνεχίζοντας την επικοινωνία με τους δημότες, επισκέφθηκε το χωριό Φτελιά.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου για την ένταξη του κ.Δροσίδη στον συνδυασμό της:
“Άνθρωποι από όλους τους εργασιακούς χώρους εντάσσονται στη Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας |Τόπος να Ζω”.
Ο κ. Βασίλης Δροσίδης συναντήθηκε με την κ. Γκουγκουσκίδου και αποφάσισαν από κοινού να προσπαθήσουν για το μέλλον του τόπου.
Ο κ. Δροσίδης δήλωσε: “Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Γκουγκουσκίδου να ενταχθώ στη δημοτική παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω”. Όλοι μαζί, μακριά από αναχρονιστικές τακτικές και πελατειακές σχέσεις, άλλα με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια θα αλλάξουμε προτεραιότητες και νοοτροπία. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου, του Δήμου Ορεστιάδας. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση”. 

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου από την πλευρά της δήλωσε: “Άνθρωποι της εργασίας, ενεργοί πολίτες, άνθρωποι που αγαπούν άλλα και ανησυχούν για τον τόπο είναι μαζί μας. Καλωσορίζω τον κ. Βασίλη Δροσίδη στην παράταξή μας. Θα είναι μαζί μας στη μάχη των εκλογών. Τον Μάιο τελειώνουμε με την ανεπάρκεια, την παγιωμένη αδιαφορία, που οδηγούν στην παρακμή που βιώνουμε”.
Ο κ. Βασίλης Δροσίδης είναι 56 ετών, δασοφύλακας στο Δασονομείο Ορεστιάδας εδώ και 27 χρόνια, απόφοιτος Σχολής Δασοθηροφυλάκων.

Επίσκεψη στην Φτελιά όπου οι κάτοικοι ανέφεραν

τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου η Μαρία Γκουγκουσκίδου, συνεχίζοντας  “άκουσε” τους κατοίκους της Φτελιάς. Είπαμε ότι θα τους ακούσουμε όλους και τους ακούμε όλους.
Αναφέρθηκαν, όπως άλλωστε όλοι οι δημότες, στην τραγική κατάσταση του οδικού δικτύου, δημοτικού, επαρχιακού, αγροτικού, τόνισαν δε ιδιαίτερα την έλλειψη διαγραμμίσεων στους δρόμους που κάνει επικίνδυνες τις μετακινήσεις.
Έθεσαν επιτακτικά το πρόβλημα των σκουπιδότοπων που έχουν δημιουργηθεί περιφερειακά του χωριού, οι οποίοι δεν καθαρίζονται ποτέ από τη δημοτική αρχή.

Τόνισαν την αναγκαιότητα να καθαριστούν τα περιφερειακά κανάλια του έλους της Φτελιάς, διότι πλημμυρίζουν τα χωράφια τους.
Επισήμαναν, όπως και σε όλα τα χωριά, την ανάγκη διαχείρισης του επικίνδυνου προβλήματος των άδειων συσκευασιών φυτοφαρμάκων.
Μίλησαν για την έλλειψη σωστού φωτισμού στο χωριό.
Ζήτησαν την ορθολογικότερη διαχείριση των δημοτικών οχημάτων και μηχανημάτων, τα οποία πρέπει να είναι διαμοιρασμένα ισόρροπα σε όλη την έκταση του Δήμου, έτσι ώστε να εξυπηρετούν αποτελεσματικότερα και οικονομικότερα όλους τους δημότες.
Διαμαρτυρήθηκαν τέλος με ένταση για την μηδενική παρουσία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου στο χωριό τους, τον οποίο όπως είπαν δεν γνωρίζουν ούτε κατ’ όψη.

Τα προβλήματα επαναλαμβανόμενα σε όλα τα χωριά του Δήμου. Άραγε ο κ. Δήμαρχος τα γνωρίζει;
Γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το οδικό δίκτυο;
Γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης των συσκευασιών φυτοφαρμάκων – ότι είναι μια οικολογική βόμβα που κάποια στιγμή θα εκραγεί;
Γνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης φωτισμού;
Εμείς αναδεικνύουμε τα προβλήματα και δεσμευόμαστε ότι θα τα λύσουμε. Δεν θα εγκαταλείψουμε τα χωριά και τους τελευταίους δημότες.
Το μόνο αισιόδοξο στοιχείο της Δημαρχείας Μαυρίδη είναι ότι τελειώνει. Τον Μάιο βάζουμε τέρμα στην αδράνεια και την εγκατάλειψη.
Η δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ και η Μαρία δίνουν ξανά ελπίδα στα ξεχασμένα χωριά μας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*