Ποια είναι τα πολλά που… χωρίζουν Δαγλή Γιασάρ και συνυποψήφιους του στην παράταξη Β.Λαμπάκη;

Ποια είναι τα πολλά που… χωρίζουν Δαγλή Γιασάρ και συνυποψήφιους του στην παράταξη Β.Λαμπάκη;

Μια ανάρτηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, έκανε χθες ο Δαγκλή Γιασάρ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. 

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανέβασε δυο φωτογραφίες από το Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργάνωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, παρέα στην μία με τους συνυποψηφίους του. Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κουκουράβα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Γκοτσίδη, αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Βαγγέλη Γουμενίδη. Στην άλλη είναι οι δυο τους με τον κ.Γουμενίδη. Τα ερωτηματικά προκύπτουν από το σχόλιο του.

Έγραψε λοιπόν ο δάσκαλος και Πρόεδρος στον “Σύλλογο Eλλήνων Πολιτών Aλλεξανδρούπολης, Mουσουλμάνων στο θρήσκευμα με μητρική γλώσσα τα Tουρκικά” χαρακτηριστικά: “Στιγμές από το Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Αλεξανδρούπολης.. μας χωρίζουν πολλά.. όμως αυτά που μας ενώνουν είναι ο ΦΑΡΟΣ για την διαδρομή”.

Συγνώμη, ποια είναι τα πολλά που τον χωρίζουν από δυο συνυποψήφιους του στην ίδια παράταξη, αλλά και τον Βαγγέλη Γουμενίδη, με τον οποίο απ’ ότι είναι γνωστό γνωρίζονται χρόνια και ανήκουν μάλιστα στο ίδιο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ; Το θρήσκευμα σίγουρα, αφού είναι μουσουλμάνος και οι άλλοι χριστιανοί. Τι άλλο; Έλληνες πολίτες είναι και οι τέσσερις τους και μιλάει άριστα τα ελληνικά.

Μήπως το γεγονός ότι συνηθίζει να αποκαλεί και να γράφει την Αλεξανδρούπολη Dedeağaç; Άντε να το δεχθούμε και αυτό. Ποια είναι τα υπόλοιπα, αφού τον χωρίζουν πολλά από Γκοτσίδη, Κουκουράβα και Γουμενίδη;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*