Τα στερνά τιμούν τα πρώτα Ναύαρχε ΟΥΚα- Φαρδιά-πλατιά η υπογραφή στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα Ναύαρχε ΟΥΚα- Φαρδιά-πλατιά η υπογραφή στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός ή “που ‘σουν νιότη που ‘λεγες πως θα γινόμουν άλλος”. Ο Ναύαρχος ΟΥΚας, που δήλωνε ότι θα… ισοπεδώσουμε όποια βραχονησίδα ανέβουν οι Τούρκοι, έβαλε πρώτος πρώτος φαρδιά–πλατιά την υπογραφή του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Ο φίλος και “κολλητός” του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει το θράσος να προσπαθεί να “παραμυθιάσει¨τον κόσμο ότι είναι κατά της Συμφωνίας, ο πρώην Ναύαρχος Αποστολάκης για λίγους μήνες υπουργός, ο καταγόμενος απ’ την Κρήτη η οποία έδωσε 3.000 αγωνιστές στον Μακεδονικό Αγώνα και οι 700 από αυτούς έχυσαν το αίμα τους, έβαλε την αναγκαία υπογραφή ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ημερομηνία υπογραφής 18-1-2019, ώστε η Συμφωνία των Πρεσπών που κατατέθηκε στη Βουλή για να κυρωθεί(ημερομηνία κατάθεσης 19-1-2019) να προχωρήσει.

Κι άντε, ο υπόλοιπος συρφετός των Συριζαίων και των… παρταλιών που συντάχθηκαν μαζί τους, με ξεκάθαρη παρέμβαση από τις ξένες δυνάμεις και τα ξένα κράτη στα οποία προσκύνησαν, μια ζωή αυτά πίστευαν. Αν μπορούσαν να την είχαν δώσει την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς και τους Βουλγάρους, θα το έκαναν πριν από δεκαετίες. Δυστυχώς με αυτούς συντάχθηκε χωρίς ντροπή και καμιά συναίσθηση ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Για μια… καρεκλίτσα υπουργού λίγων μηνών.