Η Λήμνος δεν ξεχνά τον «Αετό» του Βόλεϊ Νίκο Σαμαρά ! Συγκινητικές στιγμές (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Η Λήμνος δεν ξεχνά τον «Αετό» του Βόλεϊ Νίκο Σαμαρά ! Συγκινητικές στιγμές (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Συγκινητικές στιγμές έζησαν χθες όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Λήμνου «Νίκος Σαμαράς» για το παιχνίδι της Basket League μεταξύ του Ήφαιστου και του Παναθηναϊκού.

Η Διοίκηση του Ήφαιστου σε μια λυτή τελετή  λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού  έκανε τα αποκαλυπτήρια του λάβαρου μαζί με τη φωτογραφία του «Αετού» του Βόλεϊ Νίκου Σαμαρά που τόσο αδόκητα και άδικα έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια.

Οι εικόνες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι άκρως συγκινητικές με ένα ολόκληρο γήπεδο να χειροκροτεί «εν χορώ» για περισσότερο από 5 λεπτά και να φωνάζει  το όνομα του Αείμνηστου Νίκου Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ήφαιστος, Σπύρος Μπουμπουράς  απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Στράτο Δούκα, πατέρα της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, Έλενας Δούκα Σαμαρά, όποιος με πολύ συγκινητικά λόγια ευχαρίστησε διοίκηση και φιλάθλους.

Ο αδικοχαμένος κορυφαίος διεθνής Έλληνας βολεϊμπολίστας από τη Ορεστιάδα, ζούσε τα τελευταία χρόνια πριν φύγει από την ζωή στην Λήμνο απ’ όπου κατάγεται η σύζυγος του και ήταν προπονητής στην τοπική ομάδα.

Πηγή: limnosreport.gr