Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ” στην Αλεξανδρούπολη

Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ” στην Αλεξανδρούπολη

Εκδήλωση της νέας Πολιτικής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ”, στην οποία Αντιπρόεδρος είναι ο Εβρίτης Νίκος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ , θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 6 μμ, στην Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου. Αλεξανδρούπολη).

Η νέα αυτή Πολιτική Παράταξη θα παρουσιάσει τις θέσεις και τις πολιτικές της προτάσεις. Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Αθανάσιος Σούρλας, Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ν. Έβρου.  Στη συνέχεια θα μιλήσουν η Αικατερίνη Αμπατζή, φιλόλογος και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και ο Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιπρόεδρος της Ελεύθερης Πατρίδας. Τις ομιλίες θα κλείσει ο Νικόλαος Βασιλειάδης, δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Πρόεδρος της Παράταξης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Παύλος Στεφανίδης, Αντιστράτηγος (ε.α), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική και η έως τώρα εξέλιξη της Παράταξης, καθώς και η πολιτική της πρόταση. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Ομιλητές:

Βασιλειάδης Νικόλαος, Πρόεδρος της Παράταξης,

με θέμα: «Φτάνει πια! Μέχρι εδώ!»,

Ταμουρίδης Νικόλαος, Αντιπρόεδρος της Παράταξης,

με θέμα: «Γιατί εμείς; Γιατί εμάς;»,

Αμπατζή Κατερίνα, Μέλος Διοικ. Επιτροπής της Παράταξης,

με θέμα: «Το δημογραφικό πρόβλημα και η Ελληνική οικογένεια».

Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Αθανάσιος Σούρλας, Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ν. Έβρου και θα συντονίσει ο Παύλος Στεφανίδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*