Χατζημιχαήλ: Κείνει ένας μεγάλος κύκλος και αποχωρώ απ’ την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Χατζημιχαήλ: Κείνει ένας μεγάλος κύκλος και αποχωρώ απ’ την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Την παραίτηση του από την Προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο οποίος είναι γνωστό ότι αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλεητής με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Στις δηλώσεις του ο κ.Χατζημιχαήλ τόνισε:

“Με την παρούσα ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης δηλώνοντας την παραίτηση μου από τη Διοίκηση και το αξίωμα του Πρόεδρου.

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει σήμερα με την αποχώρηση μου από τον οργανισμό που υπηρέτησα με όλο μου το είναι επί 12 συναπτά έτη, τα 6 τελευταία και από τον Σεπτέμβριο του 2013 ως επικεφαλής του.

Στα μαγικά για εμένα αυτά χρόνια υπηρέτησα με συνέπεια, αφοσίωση και επαγγελματισμό τους Αλεξανδρουπολίτες εμπόρους και επιχειρηματίες αναλαμβάνοντας ευρείες πρωτοβουλίες και εισάγοντας καινοτομίες που αποδεικνύονται καθοριστικές για την ελκυστικότητα και ανταγωνιστικότητα της πόλης και της αγοράς της.

Παρέλαβα έναν σύλλογο και αφήνω πίσω ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα σωματεία της χώρας, οικονομικά ανεξάρτητο και αυτάρκη έως και το 2022, με την προοπτική μάλιστα να προδιαγράφεται ιδιαιτέρως θετική.

Η απόφαση μου αυτή τοποθετείται σε ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο ο ΕΣΑ βρίσκεται στην ισχυρότερη και σημαντικότερη θέση της εβδομηντατριάχρονης ιστορίας του έχοντας ο ίδιος συνεισφέρει τα μέγιστα ως επικεφαλής μίας ομάδας συνεργατών. Σε προσωπικό επίπεδο όμως οι περιφερειακές αρμοδιότητες και το πρόγραμμα μου ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης – ΟΕΕΘ και επικεφαλής των οργανισμών της, οι εθνικού επιπέδου αρμοδιότητες που απορρέουν από την θέση μου στο Προεδρείο και το ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας όπως και οι ανάγκες της επιχειρηματικής μου ενασχόλησης δεν μου επιτρέπουν τη συνέχιση της δραστηριοποίησης μου στον ΕΣΑ σε ίδιο υψηλό επίπεδο.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου για την αποτελεσματικότητα που επιτύχαμε τα τελευταία έξι χρόνια καταφέρνοντας να ενισχύσουμε καθοριστικά την ανταγωνιστική ταυτότητα της πόλης και της αγοράς της, να εκπροσωπήσουμε επάξια τους εκατοντάδες Αλεξανδρουπολίτες συναδέλφους και να ισχυροποιήσουμε τον ΕΣΑ ανάγοντας τον στον σημαντικότερο κοινωνικό εταίρο της περιοχής.

Τέλος θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους εκατοντάδες εμπόρους και επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν και την αγάπη που μου προσέφεραν, προσκαλώντας τους να αγκαλιάσουν τη νέα διοίκηση που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες από τις εσωτερικές διαδικασίες όπως αγκάλιασαν την απερχόμενη και εμένα προσωπικά!

Φεύγω γεμάτος, αφήνοντας ασφαλή πεδίο, χώρο και ελευθερία στους συνεργάτες μου.

Παραμένω Πρόεδρος και επικεφαλής της υπερκείμενης περιφερειακής οργάνωσης, της ΟΕΕΘ και θα συνεχίσω από τις θέσεις και τα αξιώματα που κατέχω να υπηρετώ τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες αλλά και τους πολίτες, εμπόρους και επιτηδευματίες που με τόση συνέπεια υπηρέτησα έως σήμερα!

3 Σχόλια

  1. Το παλικάρι, παραδίδει την έδρα πριν τις εκλογές στους επόμενους με διαύγεια και επίσημη παρουσίαση του έργου, νόμιμα…απολογισμό δηλαδή…υποχρέωση και δικαίωμα ενημέρωσης όπως έγραφαν οι αφίσες στο Διδυμοτειχο, αλλά όπως έμαθα πήγαν σε εκλογές χωρίς γενική συνέλευση και απολογισμό… άιντε γιούργια! να μην χάσουμε την προεδρία και μην μας πάρουν χαμπάρι το νέο Δήμαρχο της ΚΟΙΝΣΕΠ, τουμπεκί όλοι στο γεγονός ετσι? ακόμη απορεί ο κόσμος…

  2. Αν κατάλαβα καλά, δεν έγινε η γενική συνέλευση στον Εμπορικό Διδυμοτειχου πριν τις εκλογες?

  3. Ναι δεν έγινε, όπως επίσης δεν έγινε απολογισμός, όλα στα μουλωχτά, σε 3 μέρες “κοσιατι κοσιατι” για εκλογες συλλογου, την Δευτέρα το αποφασίσαμε και την Τεταρτη τον εκλέξαμε… ουτε ταμειο, ουτε εξοδα, ουτε αναφορά σε κανέναν, “μπιζ μπιζε” άλλα φταίμε κι εμείς που δεν πήραμε χαμπάρι… όμως φταίνε κι αυτοί που παραιτήθηκαν και δεν ενημέρωσαν ότι παραιτήθηκαν και γιατί δεν έγινε γνωστό με ένα δελτίο τύπου η παραίτηση τους και οι λόγοι.. άιντε και μπήκαν οι νέοι στο ΔΣ δεν πρέπει να ξέρουν? … ο πρόεδρος της Αλεξανδρουπολης το λεει “αποχωρώ” επίσημα και με απολογισμό μάλιστα… εμείς εδώ καρεκλοκενταυροι σε όλα, μα σε όλα, μην μας πάρουν το Διδυμότειχο, θαρρείς ποιος θα το πάρει και που θα το πάει? η πόλη δεν φεύγει, το ΤΕΙ φεύγει όμως… διοικούν ανίκανοι κι εκτός Δήμου, αυτοί όλοι είναι που θα τρέξουν τώρα, με δήθεν πρωτοβουλίες, δήθεν φιλικές αγκαλιές συνεργασίας για μια φώτο στο fb, σαν τα φλαμίνγκο. Πάντως μπράβο στον Χατζημιχαήλ γιατί μας άνοιξε τα μάτια για το open mall…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*