“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 χρόνων ο Θέμος Αναστασιάδης

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 χρόνων ο Θέμος Αναστασιάδης

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμος Αναστασιάδης, ύστερα από πολύμηνη αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.  Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Ελβετία, όπου ζούσε με την οικογένεια του τα τελευταία χρόνια.

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου 1958.

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή του «ΟΛΑ» στον ALPHA, η οποία «μετακόμισε» στον ΑΝΤ1 από τo μέσο του 2006. Σε αυτήν παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί η υγεία του, με αποτέλεσμα να διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.