Κλείνουν με μπλόκο τον κόμβο των Καστανεών οι αγρότες του Έβρου

Κλείνουν με μπλόκο τον κόμβο των Καστανεών οι αγρότες του Έβρου

Μπλόκο στον κόμβο των Καστανεών ετοιμάζουν οι αγρότες του Έβρου για την άλλη Τετάρτη  30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι, καλώντας όλους να δώσουν δυναμικό παρόν.

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων “Ενότητα” απευθύνει κάλεσμα στους αγρότες να παραστούν στις κινητοποιήσεις:

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ – ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι,   είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι, οι πολιτικές  της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων μας έχουν φέρει μπροστά στην καταστροφή. Η διόγκωση του κόστους παραγωγής, οι εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων, οι περικοπές στις ενισχύσεις – επιδοτήσεις , οι  μεγάλες ζημιές από την ανομβρία και το πράσινο σκουλίκι που δεν αποζημιώνει ο ΕΛΓΑ, τα φοροχαράτσια, η απληρωσιά πολλών προϊόντων, έχουν φέρει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους  ένα βήμα πριν την καταστροφή και το ξεκλήρισμα.

Φτάνει πια δεν πάει άλλο.

Θέλουμε να μείνουμε στα χωριά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τα χωράφια μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Να πληρώσει η ΕΒΖ τα χρεωστούμενα  στους τευτλοπαραγωγούς. Αποζημιώσεις από την απώλεια εισοδήματος στο βαμβάκι και τα σιτηρά . Κατώτερες εγγυημένες τιμές σε όλα τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα . Άμεση πληρωμή όλων των παραγωγών . Όχι στο αίσχος της απληρωσιάς. Μείωση του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο πετρέλαιο . Φτηνό νερό και ρεύμα. Κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια , του ΕΜΦΙΑ σε σπίτια και χωράφια. Αφορολόγητο 12.000 ευρώ. Κατάργηση των μεγάλων αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές. Σύγχρονη αντιπλημμυρική προστασία. Να σταματήσουν τα αγροτοδικεία.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*