Ομόφωνο ψήφισμα από την ΚΕΔΕ υπέρ συνέχισης λειτουργίας του ΤΕΙ Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο

Ομόφωνο ψήφισμα από την ΚΕΔΕ υπέρ συνέχισης λειτουργίας του ΤΕΙ Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο

Σε ομόφωνη έκδοση ψηφίσματος με το οποίο ζητείται και στηρίζεται η συνέχιση της λειτουργίας του ΤΕΙ Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο, προχώρησε σήμερα η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Αυτή η εξέλιξη ήρθε μετά από πρόταση του δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη προς το Δ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , παρουσία και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Β.Σταμπολίδου, της Αντιδημάρχου κας Μ.Πετρίδου και του κ. Π.Μηνούδη πρόεδρου ΚΚΠΑ. Όλοι τους παρέστησαν στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

Το θέμα της Σχολής Νοσηλευτικής απασχόλησε και το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί, αλλά λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε επίσημα. Έγινε όκως ανεπίσημα συζήτηση, με συμμετοχή μάλιστα και φοιτητών κιαι φοιτητριών του ΤΕΙ Νοσηλευτικής και εξετάστηκε η δύσκολη κατάσταση που έχει δημουργηθεί. Θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει συνάντηση με τους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πληροφορηθούν τις σκέψεις της Κυβέρνησης και αν χρειαστεί την επόμενη εβδομάδα θα κατέβει στην Αθήνα αντιπροσωπεία θεσμικών για να κάνει σειρά συναντήσεων, μήπως και αποτρέχει μια προδιαγεγραμμένη όπως φαίνεται αρνητική εξέλιξη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*