Πότε παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ η Λαϊκή Συσπείρωση

Πότε παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ η Λαϊκή Συσπείρωση

Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες Τομεακές Επιτροπές διοργανώνουν εκδηλώσεις παρουσίασης των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης μπροστά στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Μάη.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή 25/1 στις 7μμ στο Δημαρχείο Δράμας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Μήτρου, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας.
  • Την Κυριακή 27/1 στις 7μμ στο ξενοδοχείο «Εγνατία» στην Αλεξανδρούπολη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σάββας Δευτεραίος, μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.
  • Τη Δευτέρα 28/1 στις 6.30μμ στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην Ορεστιάδα. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κώστας Ζαλουφλής, μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας.
  • Την Κυριακή 3/2 στις 12πμ στο ξενοδοχείο «Ορφέας» στην Κομοτηνή. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Λεβέντης στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής
  • Τη Δευτέρα 4/2 στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κώστας Βογιατζής, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.
  • Την Τετάρτη 6/2 στις 7μμ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Χρήστος Ποτόλιας, μέλος της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*