Στην Περιφέρεια και με την “βούλα” το παλαιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στην Περιφέρεια και με την “βούλα” το παλαιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πέρασε και με την “βούλα” το παλαιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη, αν καιι ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης θα ήθελε να το πάρει ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Η έγκριση αποδοχής της δωρεάν παραχώρησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της χρήσης του ακινήτου, μετά των κτιριακών εγκαταστάσεων, του πρώην Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στην οδό Δήμητρας στην Αλεξανδρούπολη, συνολικού εμβαδού 18.153 τ.μ., για κοινωφελή σκοπό, έγινε στην Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στις 14 Ιανουαρίου 2019.

Όπως αναφέρεται αυτό συμβαίνει: “σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3370/171867/10-12-2018 (ΑΔΑ: 6ΖΓΙ4653ΠΓ-351) Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την έναρξη όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών αξιοποίησης του ακινήτου (πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, άμεση επισκευή των ετοιμόρροπων και επικίνδυνων κτηριακών εγκαταστάσεων κ.ά.)”.