Γκουγκουσκίδου: Ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Μαυρίδης παραποιεί τη θέση μας για μείωση των δημοτικών τελών

Γκουγκουσκίδου: Ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Μαυρίδης παραποιεί τη θέση μας για μείωση των δημοτικών τελών

Ανακοίνωση με την οποία δίνει συνέχεια σε όσα συζητήθηκαν στο προχθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο της Ορεστιάδας, στηλιτεύοντας την προσπάθεια του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη να παραποιήσει τις θέσεις της δημοτικής της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ στο θέμα μείωσης των δημοτικών τελών, εξέδωσε η Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Όπως επισημαίνει η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας:

“Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 22 Ιανουαρίου ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, ευρισκόμενος προφανώς σε δύσκολη θέση, παραποίησε τις θέσεις μας.

Συγκεκριμένα, στις προτάσεις που δημοσιοποιήσαμε με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ», ένα από τα μέτρα που ανακοινώσαμε ήταν η μείωση των Δημοτικών Τελών των επαγγελματιών κατά 15%.

Ο κος Δήμαρχος αντί να αναλύσει το δικό του όραμα για το 2019 – όπως ήταν και το θέμα συζήτησης – σχολίασε τις δικές μας θέσεις, δηλώνοντας ότι «αφού θα μειώσετε τα Δημοτικά Τέλη των επαγγελματιών, αναγκαστικά θα αυξήσετε τα τέλη των σπιτιών, γιατί τα Δημοτικά Τέλη είναι ανταποδοτικά».

Ενημερώνουμε υπεύθυνα τους Δημότες σχετικά με τους αίολους και παραπλανητικούς σχολιασμούς του κου Δημάρχου.

Δεσμευόμαστε κατηγορηματικά ότι θα μειώσουμε τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των επαγγελματιών κατά 15%.

Δεσμευόμαστε κατηγορηματικά ότι δεν θα αυξήσουμε ούτε ένα ευρώ τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των σπιτιών.

Θα υπηρετήσουμε την αρχή της Ανταποδοτικότητας μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Θα μειώσουμε τις δαπάνες και θα οργανώσουμε πιο ορθολογικά τις δράσεις για την καθαριότητα και τον φωτισμό της πόλης και των χωριών. Και το σημαντικότερο θα καθαρίσουμε και θα φωτίσουμε το κέντρο, τις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου, πράγμα που δεν έκανε ο σημερινός Δήμαρχος.

Μην εκτίθεστε λοιπόν κε Δήμαρχε, όλες οι προτάσεις μας είναι μελετημένες και κοστολογημένες.