Σαμοθράκη: Έντονη διαμαρτυρία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Σαμοθράκη: Έντονη διαμαρτυρία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες στην Σαμοθράκη για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί αντιδράσεις, με κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου Σαμοθράκης και συγκέντρωση το μεσημέρι έξω από το κατάστημα.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος Σαμοθράκης τονίζει:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης με ομόφωνη απόφασή του καταγγέλλει το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Σαμοθράκης ως γεγονός που αποτελεί υποβάθμιση της οικονομικής λειτουργίας του νησιού και επιφέρει πολλά προβλήματα στους κατοίκους, στους επαγγελματίες, και στους επισκέπτες .
Δεν είναι αποδεκτό, επιχείρηση όπως η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που έχει στηριχθεί τα τελευταία χρόνια με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου , να υποβαθμίζει την οικονομία ενός ακριτικού νησιού .
Στα πλαίσια αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε :
1) Την διακοπή της λειτουργίας του δήμου σε ένδειξη διαμαρτυρίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/01/2019 ΩΡΑ 11:00 π.μ. ως την λήξη του ωραρίου.
2) Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΩΡΑ: 12:00 της 25/01/2019 στο οποίο καλούνται να συμμετέχουν εκπρόσωποι Αρχών και υπηρεσιών, φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι.