Οι νέοι της Ορεστιάδας έχουν στην ψυχή και την καρδιά τη Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Οι νέοι της Ορεστιάδας έχουν στην ψυχή και την καρδιά τη Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Την στιγμή που στην Βουλή 153 “Εφιάλτες”, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα… παρτάλια-“πρόθυμους”, ψήφιζαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς ελαφρά τη καρδία κιαι χωρίς ίχνος ντροπής και τσίπ(ρ)ας, οι νέοι της Ορεστιάδας που δεν συμβιβάζονται με αυτό γιατί έχουν μέσα στην καρδιά και την ψυχή τους την αγάπη για την πατρίδα.

Μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Ορεστιάδας πραγματοποίησαν χθες πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης, για να δείξουν την αντίθεσή τους στην εκχώρηση της Μακεδονίας που είναι Μία και είναι Ελληνική.

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Gepostet von Stamatis Grozoudis am Freitag, 25. Januar 2019

Η πορεία ξεκίνησε από το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο και κατέληξε στην κεντρική Πλατεία της πόλης. Από εκεί οι μαθητές προχώρησαν σε διαμαρτυρία εμπρός από το Δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία φυσικά δεν ήταν κανένας, αφού τρέμουν τις αντιδράσεις του κόσμου ενάντια στο ξεπούλημα από την Κυβέρνηση τους της Μακεδονίας.


Η πορεία έγινε με επιτυχία κάτω από σχεδόν συνεχή βροχή, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο. Με την διακριτική επίβλεψη της αστυνομίας από απόσταση, οποία και φρόντισε να περάσουν οι μαθητές με ασφάλεια μέσα από τους δρόμους της πόλης.

Μπορεί κάποιοι από τους μεγαλύτερους, με νοοτροπία ωχαδερφισμού να θεωρούσαν χαμένη υπόθεση την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά η νέα γενιά της Ορεστιάδας έδειξε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνίζεται και δεν συμβιβάζεται με την επαίσχυντη συμφωνία.

Κι αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι η Ορεστιάδα, ο Έβρος μας, η Θράκη που πολύ φοβούνται ότι θα είναι η επόμενη περιοχή που θα την “πληρώσει” απ’ τους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν και η Ελλάδα μας, έχει μέλλον. Όσο οι νέοι έχουν μέσα στην ψυχή και την καρδιά τους την ελληνική σημαία, σαν και αυτές που κρατούσαν στα χέρια και την πατρίδα.

Το ΒΙΝΤΕΟ και οι φωτογραφίες είναι του ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΡΟΖΟΥΔΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*