Φοβεροί: Αυθημερόν δημοσίευσαν το ΦΕΚ Κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας που ξεπούλησε τη Μακεδονία

Φοβεροί: Αυθημερόν δημοσίευσαν το ΦΕΚ Κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας που ξεπούλησε τη Μακεδονία

Οι άνθρωποι είναι φοβεροί. Ξεπούλησαν την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, προκάλεσαν μακροπρόθεσμα… ακρωτηριασμό της πατρίδας και μέσα σε ελάχιστες ώρες από την Κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου, αυτή δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Το ΦΕΚ κυκλοφόρησε αυθημερόν, έχοντας μάλιστα τις υπογραφές 21 Υπουργών, αναπληρωτών Υπουργών και υφυπουργών, αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Ξέρετε, του κορυφαίου νομικού που μας έλεγαν κάποιοι, ο οποίος… έσκιζε τα ιμάτια του παλαιότερα για αντισυνταγματικότητα των Μνημονίων και άλλων νόμων της Κυβέρνησης της Ν.Δ, αλλά τώρα υπογράφει τα πάντα.

Αλήθεια; Πότε πρόλαβαν όλοι αυτοί οι υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί και υπέγραψαν τόσο… αστραπιαία το ΦΕΚ της Συμφωνίας. Τόσος ενθουσιασμός και… αγώνας δρόμου για να δημοσιευθεί προκειμένου να έχει ισχύ; Μεταξύ των υπογραφών, αυτή του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, του Ναυάρχου ΟΥΚα, που τόσα χρόνια λαμπρής στρατιωτικής καριέρας τα… ξεπούλησε για μια καρέκλα υπουργού λίγων μηνών, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Καλά, για την Έλενα Κουντουρά δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Ο ξεπεσμός και η ξεφτίλα της έχει πιάσει έτσι και αλλιώς πάτο.

Το ΦΕΚ της 25ης Ιανουαρίου 2019 αναφέρει: “Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ