Βγήκε απ’ το νοσοκομείο και “πέταξε” για Αθήνα ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς (φωτορεπορτάζ)

Βγήκε απ’ το νοσοκομείο και “πέταξε” για Αθήνα ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς (φωτορεπορτάζ)

Για την Αθήνα αναχώρησε πριν λίγο ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, αφού πήρε εξιτήριο από το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου με καρδιολογικά προβλήματα και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, που με απόφαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα επιλέχθκε για Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού,  σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες: “προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρωί της 26/1/2019 και ώρα 1.00 π.μ. λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα”.

-Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς

Ο κ.Καμπάς “πέταξε” από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος” με ειδική πτήση αεροσκάφους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Μεταξύ αυτών που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης.

Ο νέος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήδη αναφέραμε, ο κ.Καμπάς  υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι). Τώρα που μετέβη στην Αθήνα και θα αναλάβει τα καθήκοντα του, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), το οποίο μεταξύ άλλων θα επιλέξει και το νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού που θα πάρει τη θέση του Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά.

-Το ιατρικό ανακοινωθέν του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την υγεία του Αρχηγού ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά