Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Το «μυστήριο» με τα laptop των δύο κατηγορούμενων

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Το «μυστήριο» με τα laptop των δύο κατηγορούμενων

Οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν μέχρι τώρα να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων για τo φρικτό έγκλημα στη Ρόδο, τη δολοφονία της συντοπίτισσας μας φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη.

Αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων των Star. Το ερώτημα όμως είναι ποιοι μπλόκαραν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού και τι υπήρχε σε αυτά που έπρεπε να εξαφανιστεί.

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία», δήλωσε στο Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

«Θα ζητήσουμε την ενέργεια πραγματογνωμοσύνης, με τη βοήθεια και δικού μας τεχνικού συμβούλου, να διαπιστωθεί τι μπορεί να διαπιστωθεί από αυτή την επιστημονική προσέγγιση», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 19χρονο

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 19χρονου Αλβανού, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ κατηγορείται και για τον βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ, λίγες ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο, που είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε το Σάββατο στη Ρόδο, προκειμένου να καταθέσει για την τελευταία υπόθεση. Για τη δράση του μίλησε στο Star μάρτυρας- κλειδί, που υποστήριξε ότι ο 19χρονος βίαζε κορίτσια και η δράση του φέρεται να ήταν κοινό μυστικό στη Ρόδο.

«Έπαιρνε μικρά κοριτσάκια και τα βίαζε βασικά. Ήμασταν με μία κοπέλα. Εγώ ήθελα να πάω Κρεμαστή γιατί ήταν ένα πάρτι και τον ρώτησα αν μπορεί να με πάει αυτός με το αμάξι. Μου είπε “αν έρθει και η μικρή”. Πήγαμε εκεί πέρα και έφυγαν αυτοί οι δύο. Μου είπε την άλλη ημέρα ότι πήγε και πήρε κάτι μπύρες και έκανε κινήσεις. Κάθε φορά που έπαιρνε κοπέλες στο αμάξι έκανε κίνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.
Πηγή: iefimerida.gr