Νέα Υόρκη: Οι Αμερικανοί στην έκθεση τουρισμού ρωτούν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή τη Νότια Μακεδονία!!!

Νέα Υόρκη: Οι Αμερικανοί στην έκθεση τουρισμού ρωτούν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή τη Νότια Μακεδονία!!!

Στην διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη, συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από χθες όμως, οι Αμερικανοί επισκέπτες ρωτούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία!!!

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή της από την Νέα Υόρκη η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου. Της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Καβάλας δηλαδή.

Συγκεκριμένα η κ. Ιωσηφίδου γράφει:

“Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της τουριστικής έκθεσης στην Νέα Υόρκη και ήδη, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες επιπτώσεις από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς από σήμερα οι Αμερικάνοι επισκέπτες που αθρόα προσέρχονται στο περίπτερο μας, ζητούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στην Βόρεια ή στην Νότια Μακεδονία.!!!

Μήπως το υπουργείο εξωτερικών να μας ενημερώσει τι θα πρέπει να απαντάμε; Γιατί η μοναδική δική μας απάντηση ήταν , είναι και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι: «Στην ΑΛΗΘΙΝΗ Μακεδονία»
Επειδή όμως στην Νέα Υόρκη βρίσκομαι εκπροσωπώντας όχι τον εαυτό μου αλλά τον καβαλιώτικο λαό, ζητώ την εξουσιοδότηση όλων σας πάνω στο θέμα αυτό”.

Γιατί δεν απευθύνεται στην υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, αυτό το… παρτάλι (έτσι λένε στα χωριά του Έβρου τα κομμάτια ύφασμα με τα οποία φτιάχνεται η κουρελού) που προστέθηκε στην Κυβέρνηση-κουρελού ψηφίζοντας την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεπουλώντας τα πάντα για την καρέκλα της;