Η εκδήλωση-παρουσίαση της “Ελεύθερης Πατρίδας” στην Αλεξανδρούπολη

Η εκδήλωση-παρουσίαση της “Ελεύθερης Πατρίδας” στην Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση της πολιτικής κίνησης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ πραγματοποιήθηκε Σάββατο βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεπέρασε κατά πολύ τους στόχους που τέθηκαν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Αντιπρόεδρος της “Ελεύθερης Πατρίδας” είναι ο συντοπίτης μας, από το χωριό Πυλαία Φερών, Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Άτομα όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα νέοι άνθρωποι προσήλθαν και άκουσαν τις πολιτικές θέσεις και τις προτάσεις της Παράταξης για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση.

Η εξαιρετική παρουσίαση των θεμάτων από όλους τους ομιλητές, ο παλμός που επεκράτησε, η ζωντανή συμμετοχή των ακριτών μας και η επί τόπου εγγραφή νέων μελών, είναι ενδεικτικά στοιχεία της πραγματικής πλέον ανάγκης, κατά τις επερχόμενες εκλογές, το σύγχρονο επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό να λάβει την απάντηση που του αρμόζει.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η σταθερή διαμόρφωση της ζωτικής πολιτικής έκφρασης που έχει ανάγκη ο τόπος, καθώς και η σταδιακά ανερχόμενη δυναμική αντίδρασης των Ελλήνων πολιτών στην σύγχρονη πολιτική, οικονομική και πνευματική κατοχή της Ελλάδος.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, μετά και την ψήφιση της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών», δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον αγώνα της για την ένωση των αγνών Ελλήνων πατριωτών και την πολιτική τους οργάνωση, προκειμένου να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και να ξαναβρεί η Ελλάδα το δρόμο της!