Κοντά στους Ορεστιαδίτες και Τρυγωνιώτες της Αθήνας η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου

Κοντά στους Ορεστιαδίτες και Τρυγωνιώτες της Αθήνας η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου

Κοντά στους Ορεστιαδίτες και Τριγωνιώτες της Αθήνας που πραγματοποίησαν τις ετήσιες εκδηλώσεις τους, βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Την επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”  στην ετήσια εκδήλωση – χοροεσπερίδα του συλλόγου Τριγωνιωτών Αθήνας ευχαρίστησαν για την παρουσία της ο πρόεδρος κ. Χρήστος Δεληδήμου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η διοργάνωση ήταν άρτια, ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες Τριγωνιώτες.
Στον σύντομο χαιρετισμό της η υποψήφια Δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων: «Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε για την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για εσάς τους Τριγωνιώτες της διασποράς και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε ανοιχτούς τους διαύλους της επικοινωνίας και συνεργασίας». 


Αναφέρθηκε στο δημογραφικό, το κορυφαίο πρόβλημα του Τριγώνου και με δραματικό τόνο υποστήριξε: «Αν μέσα στα επόμενα χρόνια δεν υπάρξει αναστροφή, είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα από τα 17 χωριά μας θα έχουν ελάχιστους κάτοικους».
Τέλος τους κάλεσε «Να βρούμε τον τρόπο να οργανώσουμε όχι μόνο το δίκτυο του Τριγώνου, αλλά ολοκλήρου του Δήμου Ορεστιάδας. Θα είναι μια ανεκτίμητη προσφορά στον τόπο μας» κατέληξε. 


Οι Τριγωνιώτες της Αθήνας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την κ. Γκουγκουσκίδου. Την χειροκρότησαν και της ευχήθηκαν του χρόνου να τους επισκεφθεί στην ίδια εκδήλωση με την ιδιότητα του Δημάρχου. Η υποψήφια Δήμαρχος συγκινημένη τους υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να ανακάμψει και να μείνει ζωντανός ο ευλογημένος τόπος τους.

Η παρουσία της Μαρίας Γκουγκουσκίδου στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ορεστιαδιτών

Το Σάββατο η κ.Γκουσκίδου παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση – χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αθήνας. Η υποψήφια δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε: “Είσαστε ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τον Δήμο Ορεστιάδας, ο οποίος οφείλει να αξιοποιήσει τα τεράστια αποθέματα αγάπης και προσφοράς στον τόπο καταγωγής σας” και κατέληξε “να σας ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειές σας να διατηρήσετε και να ενισχύσετε τους δεσμούς με τη γενέτειρά σας”.
Οι Ορεστιαδίτες της Αθήνας και ιδιαίτερα η Πρόεδρος κ. Έφη Χατζηπλατσή, ευχαρίστησαν την κ. Γκουγκουσκίδου για την παρουσία της, την χειροκρότησαν και με κάθε τρόπο εκδήλωσαν την αγάπη τους.