Συνάντηση υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου χάντμπολ “ΚΥΚΛΩΠΕΣ”

Συνάντηση υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου χάντμπολ “ΚΥΚΛΩΠΕΣ”

Συνεχίζοντας την σειρά επαφών, γνωριμίας και συζητήσεων με τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου Αλεξανδρούπολης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με την διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου χάντμπολ ΚΥΚΛΩΠΕΣ.

Όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου της παράταξης “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” για την συγκεκριμένη συνάντηση:

“Είχαμε την χαρά να συναντηθούμε με τους ανθρώπους που έχουν κάνει το Δήμο Αλεξανδρούπολης να αγαπά το Handball. Η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου ΚΥΚΛΩΠΕΣ, μας έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για ότι αφορά αυτό το καταπληκτικό άθλημα, αλλά και αυτό το πραγματικά αξιέπαινο Σωματείο. Συγχαρητήρια στην Διοίκηση για την ακούραστη προσπάθεια και την αφοσίωσή στο άθλημα της χειροσφαίρισης”.

Οι συγκεκριμένες συναντήσεις που έχει ξεκινήσεις εδώ και αρκετό καιρό ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι γίνονται σε όλο τον δήμο και όχι μόνο στην πόλη, προκειμένου ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνοδεύουν, να σχηματίσουν μια καλύτερη “εικόνα” για κάθε σύλλογο ή σωματείο και την δραστηριότητα του.