Διδυμότειχο: Ο πεζόδρομος “τραβεστί” της οδού Βενιζέλου, έγινε τώρα και… τρικολόρε!!!

Διδυμότειχο: Ο πεζόδρομος “τραβεστί” της οδού Βενιζέλου, έγινε τώρα και… τρικολόρε!!!

Η επιστήμη σηκώνει δυστυχώς τα χέρια ψηλά με όσα συμβαίνουν στο Διδυμότειχο και οι κάτοικοι του φαίνεται ότι δεν τα έχουν… δει ακόμα όλα. Τελευταίο παράδειγμα ο πεζόδρομος “τραβεστί”, που δεν είναι πεζόδρομος αλλά δρόμος ήπιας κυκλοφορίας, ενώ τώρα έγινε και… τρικολόρε.

Εδώ και πέντε ημέρες είναι κλειστός σε ένα μεγάλο μέρος του, αφού ξεκίνησαν κάποιες εργασίες επιδιόρθωσης και συντήρησης του. Κάποια… μπαλώματα δηλαδή στις πολλές τρύπες που είναι γεμάτη η κεντρική οδός Βενιζέλου της ιστορικής πόλης, αν και κανονικά χρειάζεται ξήλωμα και φτιάξιμο από την αρχή. Έτσι, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει πλέον και… κόκκινο χρώμα, αφού οι εργάτες πήραν εντολή και έβαψαν με κόκκινη μπογιά το σταμπωτό.

Έτσι η οδός Βενιζέλου έχει τώρα πλακάκια, σε κάποια σημεία του σταμπωτό και σε άλλα απλό τσιμέντο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης, που όλα αυτά τα χρόνια… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου (γι’ αυτό και η χαρακτηριστική φωτογραφία), αντί να ζητήσει συγνώμη απ’ τους δημότες για τα βήματα οπισθοδρόμησης του Διδυμοτείχου και να πάει σπίτι του, σκέφτεται να ξαναθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο πως… ζει στον κόσμο του.

Υ.Γ: Πρόσφατα συναντηθήκαμε με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Εμμανουηλίδη, συμπαθέστατο κατά τ’ άλλα και μ΄αρέσει που με ρώτησε: “Γιατί μας… χτυπάς τόσο. Τι έχουμε κάνει”. Θεώρησα περιττό να του εξηγήσω φυσικά ότι πραγματικά… δεν έχουν κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και η έντονη κριτική. Δυστυχώς όμως ισχύει το αντίθετο για την πόλη και όλα τα χωριά του δήμου Διδυμοτείχου. Εκεί δεν έχουν κάνει τίποτα. Εκτός από τα πεζοδρόμια για… τυφλούς σε Ευγενικό. Ελαφοχώρι, Λάδη.