“Εξαφανισμένος” εδώ και πολύ καιρό, χωρίς προεκλογική δραστηριότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς

“Εξαφανισμένος” εδώ και πολύ καιρό, χωρίς προεκλογική δραστηριότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς

“Εξαφανισμένος” εδώ και πολύ καιρό και χωρίς να έχει καμιά προεκλογική δραστηριότητα, τουλάχιστον δημόσια, είναι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που έχει δηλώσει τέλη Οκτωβρίου πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Από τότε που έκανε την συγκεκριμένη γραπτή δήλωση του και εκτός από δυο-τρεις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, εδώ και τρεις μήνες δεν εμφανίζει κάτι συγκεκριμένο. Κι επειδή είχε δείξει αποφασισμένος να προχωρήσει ως τις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου μόνο αν ο ποταμός Έβρος, επιστρέψει πίσω στις… πηγές του», όλοι προφανώς θέλουμε να συνεχίσει την προσπάθεια του προκειμένου να μην… στερέψει ο Έβρος επιστρέφοντας στις πηγές του στην Βουλγαρία και έρθει… ξηρασία για τους αγρότες που ποτίζουν τα χωράφια τους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχει… ξηρασία όσον αφορά τις ειδήσεις από το “στρατόπεδο” του “αντάρτη” της Ν.Δ υποψήφιου Περιφερειάρχη. Δεν έχει ανακοινώσει ούτε όνομα συνδυασμού, ούτε λογότυπο και όσον αφορά τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επίσης είναι λίγα τα ονόματα που κυκλοφορούν. Αν εξαιρέσουμε το νυν Αντιπεριφερειάρχη ΑΜ-Θ και προσωπικό του φίλο Κώστα Βενετίδη ή την Ευαγγελία Καραγιάννη από το Διδυμότειχο και την σύζυγο του γνωστού βολεϊμπολίστα Μάκη Δημητριάδη, άλλες περιπτώσεις υποψηφίων δεν έχουν ακουστεί.

Ο ίδιος βέβαια επιμένει πως στο νομό Έβρου έχει πολλούς δίπλα του και έχει σχεδόν κλείσει εδώ το ψηφοδέλτιο του. Χρειάζεται όμως και στους άλλους 4 νομούς της Περιφέρειας να βρει στελέχη. Κι εκεί έστω και αν δεν στερεύει ο ποταμός Έβρος, παρατηρείται… ανομβρία και δυσκολεύεται αρκετά. Λέγεται πς ετοιμάζεται την άλλη εβδομάδα να κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις, αλλά ήδη βρισκόμαστε 3,5 μήνες προ των Περιφερειακών εκλογών και φαίνεται να έχει μείνει αρκετά πίσω. Εκτός αν κινείται τόσο πολύ αθόρυβα και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο και εκπλήξει με τις μαζεμένες ανακοινώσεις του. Είδωμεν…