Με την διοίκηση του Συλλόγου καταστημάτων καφέ και εστίασης Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε ο Γιάννης Ζαμπούκης

Με την διοίκηση του Συλλόγου καταστημάτων καφέ και εστίασης Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε ο Γιάννης Ζαμπούκης

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές και συναντήσεις με τις διοικήσεις συλλόγων, σωματείων και φορέων όλου του δήμου Αλεξανδρούπολης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, συνοδευόμενος πάντα από σημαντικό αριθμό συνεργατών του, υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Μάλιστα οι συζητήσεις είναι διεξοδικές, γίνεται λεπτομερής και ουσιαστική καταγραφή προβλημάτων, αιτημά5ων και προτάσεων, προκειμένου να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της παράταξης του “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” και αυτό αποτελεί την κοινή διαπίστωση όσων έχουν συναντηθεί μαζί του έως τώρα.

Ήταν λοιπόν πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και συνεργατών του, αυτή την φορά με το Δ.Σ. του Συλλόγου καταστημάτων καφέ και εστίασης Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της παράταξης του: “Ένας ξεχωριστός επαγγελματικός κλάδος που συμβάλλει σημαντικά στην απασχόληση, στην τουριστική ανάπτυξη και γενικότερα στην τοπική οικονομία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιαννης Ζαμπούκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  επαγγελματίες και κατέγραψε τις προτάσεις τους για την βελτίωση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στη συνάντηση πιστοποιήθηκε από όλους η επιθυμία για διαρκή επικοινωνία, ενημέρωση και αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με την τοπική αυτοδιοίκηση.