Σφαγείο Φερών: Με Λ.Κωνσταντάρα στο ρόλο Μαυρογιαλούρου, διακωμωδούν τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Λαμπάκη-Γκότση οι αγρότες

Σφαγείο Φερών: Με Λ.Κωνσταντάρα στο ρόλο Μαυρογιαλούρου, διακωμωδούν τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Λαμπάκη-Γκότση οι αγρότες

Έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι των Φερών, πόσες υποσχέσεις έχουν υπάρξει από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση στο θέμα κατασκευής του Δημοτικού Σφαγείου.

Κάποια στιγμή φυσικά θα βγει η προκήρυξη του διαγωνισμού στον “αέρα”, αλλά δεν θα το πιστεύει κανένας ότι είναι αλήθεια. Όπως στην παροιμία του… τσομπάνη για τον λύκο με τα πρόβατα. Εδώ και 4 χρόνια άλλωστε, όλο υποσχέσεις ακούνε που αποδεικνύονται κούφια λόγια και οι δεσμεύσεις διαψεύδονται. Δυστυχώς ένα ακόμη χρονοδιάγραμμα για το σφαγείο που θα προκηρύσσονταν ο διαγωνισμός σίγουρα το Νοέμβριο, έπεσε έξω και αναμένουν το επόμενο.

Γι’ αυτό και χωρίς να χάνουν το… χιούμορ τους, οι άνθρωποι του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, έφτιαξαν ένα βίντεο για να διακωμωδήσουν άλλη μια υπόσχεση του Αντιδημάρχου του… facebook Νίκου Γκότση, ότι μέχρι χθες 31 Ιανουαρίου θα ερχόταν η προκήρυξη. “Επιστράτευσαν” τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στην φοβερή ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο”, όπου είχε τον ρόλο του υπουργού Μαυρογιαλούρου. Άλλωστε στον συγκεκριμένο ρόλο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης θα έπαιρνε σίγουρα… Όσκαρ. Επίσης ακούγονται και τα χαρακτηριστικά ΘΑ…ΘΑ..ΘΑ του επίσης αείμηστου Χάρυ Κλυνν.

Δυστυχώς ένα ακόμη χρονοδιάγραμμα για το σφαγείο έπεσε έξω αναμένουμε το επόμενο!!

Gepostet von Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης am Donnerstag, 31. Januar 2019

Αλλά τι θέλουν επιτέλους αυτοί οι… Φεριώτες, όπως τους αποκαλεί χαρακτηριστικά ο κ.Λαμπάκης. Γιατί δυσκολεύεται να τους πει συνδημότες του, λες και αυτοί δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου Αλεξανδρούπολης. Κάποια στιγμή θα βγει και η προκήρυξη και τότε φυσικά θα αρχίσει τις γνωστές… μαυρογιαλούρικες φιέστες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*